Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar…

Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en de zee op, we gaan vissen. En dat doen we vandaag niet alleen maar met de wel erg ravissante Emily Riemer. Deze knapperd weet wel hoe ze zich moet verfrissen in het zwoele, plakkerige,… Miami. Ze gaat de zee op en vist er lustig haar eten op los.

En dat deze joekel met stevige joekels ook nog eens nog stevigere joekels bovenhaalt, vinden wij en 144.000 anderen met ons niet erg! Zelfs zeeziekte houdt ons niet tegen om met haar heel de dag de golven te gaan bedwingen. Je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

You May Also Like

De goede genen van Sofia Resing

Nu hebben we al heel wat vrouwelijk schoon uit België en Nederland in ons ...

Dan Bilzerian gaat op reis en pakt mee…

Koude houdt de grootste Playboy ter wereld niet tegen… Dan Bilzerian gaat op reis ...

Met Sharon Pieksma naar Ibiza?

Als je wilt weten waar ze topmodellen kweken, steek dan even de grens over ...

Hosting door Fraai