Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar…

Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en de zee op, we gaan vissen. En dat doen we vandaag niet alleen maar met de wel erg ravissante Emily Riemer. Deze knapperd weet wel hoe ze zich moet verfrissen in het zwoele, plakkerige,… Miami. Ze gaat de zee op en vist er lustig haar eten op los.

En dat deze joekel met stevige joekels ook nog eens nog stevigere joekels bovenhaalt, vinden wij en 144.000 anderen met ons niet erg! Zelfs zeeziekte houdt ons niet tegen om met haar heel de dag de golven te gaan bedwingen. Je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Laura Granja Oliveira

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

Braziliaanse Cindy Mello is de hete knapperd die jouw maandag opflakkert

Haar populariteit flitst sneller dan het licht!   Het moet gezegd zijn…toen we drie jaar ...

Deugnietje Julia Rose tovert instant een lach op ons gezicht

Rose is een zotte doos… Julia Rose, wie haar volgt op Instagram weet dat ...

Hosting door Fraai