Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar…

Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en de zee op, we gaan vissen. En dat doen we vandaag niet alleen maar met de wel erg ravissante Emily Riemer. Deze knapperd weet wel hoe ze zich moet verfrissen in het zwoele, plakkerige,… Miami. Ze gaat de zee op en vist er lustig haar eten op los.

En dat deze joekel met stevige joekels ook nog eens nog stevigere joekels bovenhaalt, vinden wij en 144.000 anderen met ons niet erg! Zelfs zeeziekte houdt ons niet tegen om met haar heel de dag de golven te gaan bedwingen. Je moet er iets voor over hebben, nietwaar?

You May Also Like

Ann Vantomme…een knappe vrouw met een hart voor voetbal!

Het was afgelopen zomer even schrikken toen we met onze redactie neerstreken in een ...

Genieten van Chrissy Teigen…(nu het nog maar heel even kan!)

Nu het nog even kan? Jawel! Chrissy Teigen, wereldberoemd als fotomodel, actrice en presentatrice ...

Jammer…of toch niet! Sylvie Meis is terug single!

Single mannen met schouders om op te huilen gezocht… De liefde en Sylvie…het blijkt ...

Hosting door Fraai