Tomorrowland aftermovie (en babe) 2019 is gelanceerd!

Hop naar volgend jaar…

Terwijl wij vandaag nog afkicken van een weekendje WECANDANCE, lanceerde de organisatoren van Tomorrowland alvast hun aftermovie van afgelopen jaar. Of er ook plaats is voor de recent tot Babe van Tomorrowland 2019 uitverkoren Maikelly Mühl is maar de vraag. Zij ging viraal met hete dansjes aan de Main Stage. Kwatongen beweren wel dat de eerste ‘uitgelekte’ beelden dateren van de editie 2018. Wij geven ze vandaag nog het voordeel van de twijfel daar ze, als we haar Instagram bekijken, ook dit jaar aanwezig was.

You May Also Like

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Veerle Peeters

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Hosting door Fraai