Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’?

Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een decennium geen nieuwe afleveringen maken blijft het één van onze favoriete series. We hebben trouwens slecht nieuws want niet alleen de (al dan niet) geplande reünie blijft uit, de serie verdwijnt binnenkort ook van Netflix.

Soit, speciaal voor de vijfentwintigste verjaardag van Rachel & Co, brengt Lego een speciale ‘Friends’-collectie op de markt met daarin de zes hoofdrolspelers, serveerder Gunther en het bekende café Central Perk wat dus concreet wil zeggen dat fans, zoals wij, de miniversies van Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Phoebe weer terug kunnen zien in het café terwijl ze koffie drinken. Meer nog, je kan gerust wat scènes naspelen of gewoon zelf verzinnen. Central Perk is tot in het kleinste detail nagemaakt, inclusief de sofa en podium voor Phoebe. We horen ‘Smelly Cat’ al door de living gallen.

Wie een lego-setje wil, zal nog even geduld moeten uitoefenen. In de loop van september is het pas verkrijgbaar. Nog net tijd genoeg om tot eind deze maand nog snel alle afleveringen nog eens door Netflix te knallen.

 

You May Also Like

De man achter onze held…Tom Waes

Soho, de wijnbar in Antwerpen op een vrijdagnamiddag. We hadden een uur in onze ...

Dit zijn de 10 duurst geveilde horloges van afgelopen jaar

Een stevig prijskaartje rond de pols… Deze zeldzame en knappe ‘timepieces’ waren afgelopen jaar ...

Eindelijk een koelkast die naar je toe wandelt!

Eerlijk, soms zijn we te tam om naar de koelkast te lopen, thuis en ...

Hosting door Fraai