Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’?

Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een decennium geen nieuwe afleveringen maken blijft het één van onze favoriete series. We hebben trouwens slecht nieuws want niet alleen de (al dan niet) geplande reünie blijft uit, de serie verdwijnt binnenkort ook van Netflix.

Soit, speciaal voor de vijfentwintigste verjaardag van Rachel & Co, brengt Lego een speciale ‘Friends’-collectie op de markt met daarin de zes hoofdrolspelers, serveerder Gunther en het bekende café Central Perk wat dus concreet wil zeggen dat fans, zoals wij, de miniversies van Ross, Rachel, Monica, Joey, Chandler en Phoebe weer terug kunnen zien in het café terwijl ze koffie drinken. Meer nog, je kan gerust wat scènes naspelen of gewoon zelf verzinnen. Central Perk is tot in het kleinste detail nagemaakt, inclusief de sofa en podium voor Phoebe. We horen ‘Smelly Cat’ al door de living gallen.

Wie een lego-setje wil, zal nog even geduld moeten uitoefenen. In de loop van september is het pas verkrijgbaar. Nog net tijd genoeg om tot eind deze maand nog snel alle afleveringen nog eens door Netflix te knallen.

 

You May Also Like

Hier zijn ze dan…de acht ‘Temptation Island’-hartenbreeksters…

What happens in Thailand…won’t stay in Thailand… Zitten jullie ook op hete kolen? Zal ...

Whatmaters on Boat-Tour: Met Motorola op jacht Evanna

Whatmatters Late Night… Noem de bekendste boot van Vlaanderen en waar tot een paar ...

Een digitale camera voor de extreme man

Uiteraard zit er eentje in je smartphone, maar als je werkelijk kwaliteit met alle ...

Hosting door Fraai