ROAM de koffer waar influencers van smullen

Moet je nog op vakantie vertrekken? Dan zijn we nog net op tijd om je de ROAM voor te stellen. Deze koffer is een must voor alle influencers én spot je onmiddellijk op de bagageband. Deze koffer valt immers helemaal te personaliseren. Er zijn maar liefst 1 miljoen mogelijke combinaties! 

De kleurrijke koffers van ROAM gaan al mee sinds 1975. Alles begint met het kiezen van je favoriete model om dit vervolgens helemaal te gaan finetunen. Het handvat, de wieltjes, de stiksels of zelfs een monogram. In de VS heb je koffer vervolgens binnen de 3 dagen voor je deur staan. Binnen de 100 dagen na bestellingen kun je je koffer terugzenden als ze toch niet moest bevallen en je hebt er maar liefst 5 jaar garantie op. 

De koffers zijn gemaakt uit polycarbonaat wat niet enkel ontzettend stevig is, maar ook super licht. Momenteel kun je enkel nog maar de buitenkant volledig aanpassen, maar binnenkort zou dit ook met de binnenkant moeten kunnen. 

De prijzen van deze prachtige koffers starten vanaf $ 450. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De "Belfie": weer een trend op Instagram

Op vakantie of als het in ons landje bloedheet is soppen wij ook al ...

Spotgoedkoop die waterproof sneakers van VIA

Natuurlijk kun je aardig wat roebels neertellen voor de nieuwe Yeezy sneakers, maar er ...

De 2 pittige dames van de Winelovers

Ook al kennen we er amper wat van: we lusten wel een wijntje bij ...

Hosting door Fraai