Rita Ora maakt het hot in Ibiza

‘Hot Right Now’

Laten we stellen, al jaren. Wie de wulpse zangeres een beetje volgt op de socials weet dat de 28-jarige zangeres die geboren is tijdens de Joegoslavische burgeroorlog in Pristina, Kosovo, wel van een streepje uitdagend naakt houdt.

Zo is de knapperd momenteel op vakantie in Ibiza en dat hebben wij en haar 15 miljoen andere volgers geweten. Wie weet lopen we haar binnen enkele weken ook wel tegen het ravissante eiland op het party-eiland bij uitstek. In ieder geval volgen we haar Instagram lekker op de voet om te zien waar zij overal vertoeft.

Wie volgt mee?


 

You May Also Like

Mannen opgepast…trailer van Fifty Shades Freed gelekt

Allez, uitgelekt is een groot woord. We wilden er gewoon een korte woordspeling aan ...

Ijshockey, een sport voor echte venten! (Video)

We luisterden vanmorgen naar het weerbericht en het wordt weer winter. Omdat wij salonvoetballers ...

Whatmatters op citytrip: Rotterdam

Rotterdam, voor zij die er even tussenuit willen Een prachtige stad, herrezen uit de ...

Hosting door Fraai