Rita Ora maakt het hot in Ibiza

‘Hot Right Now’

Laten we stellen, al jaren. Wie de wulpse zangeres een beetje volgt op de socials weet dat de 28-jarige zangeres die geboren is tijdens de Joegoslavische burgeroorlog in Pristina, Kosovo, wel van een streepje uitdagend naakt houdt.

Zo is de knapperd momenteel op vakantie in Ibiza en dat hebben wij en haar 15 miljoen andere volgers geweten. Wie weet lopen we haar binnen enkele weken ook wel tegen het ravissante eiland op het party-eiland bij uitstek. In ieder geval volgen we haar Instagram lekker op de voet om te zien waar zij overal vertoeft.

Wie volgt mee?


 

You May Also Like

Daar zijn ze weer: de sokken met eindejaar!

Omdat we toch volop in de periode van eindejaarsgeschenken zitten en sokken met stip ...

Zorgzaam mooi, synoniemen voor Teatske van der Werf

Multitasken…we hebben het ooit al eens gezegd…wij zijn er geen helden in. Laat ons ...

Dit is de nieuwe film met Astrid Bryan, euh Coppens!

Het gaat Astrid Coppens opnieuw voor de wind…zij het op professioneel en relationeel vlak ...

Hosting door Fraai