Rijd eens in een heuse tank!

Ben jij het ook beu van geen meter vooruit te geraken in het verkeer? Misschien is deze Rezvani Tank dan wel de oplossing. Je baant je een weg door de file met dit monster, dat staat vast. 

De 2020 Rezvani Tank heeft alvast een stoere uitstraling, zonder log over te komen en rijdt nog sportief ook. Uiteraard ga je met dit beestje moeiteloos off-road, is vastrijden quasi onmogelijk en is er ledverlichting voorzien. Deze wagen kan het ruwere werk aan, dat is duidelijk. Je beschikt over een militair voertuig, maar dan wel eentje dat je zonder probleem in huis kunt halen. Van binnenuit zet je de klinken onder stroom en de wagen is gepantserd. 

Het onderstel is dat van een Jeep Wrangler, terwijl de motor een Dodge Demon V8 is die werd getuned, zodat je beschikt over meer dan 1.000 paardjes. Dit maakt van deze SUV de meest krachtige ter wereld. Hadden we al gezegd dat je met de Rezvani Tank een monster in huis haalt? Moet het wat goedkoper, dan kun je ook voor een iets zwakkere motor gaan, dat drukt de prijs aardig. 

De basisversie haal je in huis vanaf 138.000 euro, terwijl je voor de full option zo’n 263.000 euro neertelt. Met de V8 Dodge Demon loopt het prijskaartje op tot 311.000 euro. Daar heb je al een klein huis voor, maar deze Rezvani is veiliger!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld ...

Gefacelifte Porsche Panamera krijgt nieuw motorenpallet

Onderhuids is de transformatie een pak groter… Vorige week nog lieten we weten dat ...

Giulia en Stelvio MY2020, nieuwe dimensie van Alfa-rijden

Evolutie in drie richtingen: technologie, autonoom rijden, connectiviteit Wij kunnen niet ontkennen dat wij ...

Hosting door Fraai