Porsche rijdt 3.425 kilometer elektrisch op 24 uur

Een retourtje Madrid behoort tot de mogelijkheden

Zin om een matchke mee te pikken van onze nationale helden Thibaut Courtois en Eden Hazard bij Real Madrid en op 24 uur terug thuis te zijn zonder één gram CO2 uit te stoten? Wel, dan moet je je vanaf 4 september een Porsche Taycan aanschaffen.

Porsche lanceert zijn 100% elektrische wagen binnen een goede twee weken en de laatste tests zijn nu aan de gang. Geslaagde tests want met heel veel vreugde delen de heren uit Stuttgart het resultaat van een duurtest van één van de wagens uit de pre-productielijn in het Italiaanse Nardo.

Zo legde de Taycan op de Italiaanse snelheidspiste maar liefst 3.425 kilometer af op 24 uur. Ter vergelijking:  dat is het equivalent van een verplaatsing van Antwerpen naar Madrid en terug.  Tijdens de test lagen de snelheden tussen 195 en 215 km/u. Er werden enkel korte pauzes ingelast om de batterijen op te laden en de zes verschillende testpiloten te laten wisselen.

Iets in ons zegt wel dat we onmogelijk met een snelheid tussen 195 en 215 Madrid zullen halen…maar hé, het is bewezen dat het kan!

You May Also Like

Jeep haalt nieuwe Compass naar Europa

Hij wordt in Europa gebouwd… Vrijheid is en blijft één van de kernwaarden van ...

Gelimiteerde McLaren 765LT is leuk speelgoed

Iets tussen de McLaren 720S en McLaren Senna in Niet content van je 720S? Mag ...

Max Verstappen gaat op vakantie als een echte Hollander!

En hoe gaat een echte Hollander op vakantie? Juist! Met de sleurhut, ‘kemper’, caravan! ...

Hosting door Fraai