North-89: ga eens voor een andere sneaker

Op zoek naar een stappertje en mag het eens wat anders zijn dan de gekende labels? Misschien moet je dan de modellen van North-89 maar eens ontdekken. 

Dit Scandinavische merk brengt sneakers op de markt, waarmee je ook zonder probleem op het bedrijf kunt binnen walsen en je nooit uit de toon valt. De sneakers volgen de seizoenen en er bestaan ook waterproof en ademende exemplaren. Momenteel beperken de rekels zich nog tot sneakers, maar in de toekomst plannen ze er alvast meer items aan vast te knopen. 

Duurzaamheid wordt bij dit label hoog in het vaandel gedragen en alternatieven voor leder en suède, kun je dan ook terugvinden in deze minimalistisch vormgegeven sneakers. De sneakers worden gemaakt in Portugal. 

 

Met prijzen van om en bij de 220 euro zijn deze schoentjes zeker niet goedkoop, maar een beetje uniek zijn mag toch wat kosten, nee?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

#NANOUK werkt volop aan de uitbouw van het merk

Nanouk De Cauwer dat is vrouwelijke branie, een influencer voor er van de term ...

Dit is het bescheiden stulpje van Elon Musk

Met een prijs van $24.500.000 bescheiden als je het naast een vermogen van $30 ...

Te koop: prachtige Vintage Porsche 356 Carrera 2 uit 1962

Een icoon in de autogeschiedenis…de Porsche 356. Deze auto werd ontworpen door Ferry Porsche, ...

Hosting door Fraai