North-89: ga eens voor een andere sneaker

Op zoek naar een stappertje en mag het eens wat anders zijn dan de gekende labels? Misschien moet je dan de modellen van North-89 maar eens ontdekken. 

Dit Scandinavische merk brengt sneakers op de markt, waarmee je ook zonder probleem op het bedrijf kunt binnen walsen en je nooit uit de toon valt. De sneakers volgen de seizoenen en er bestaan ook waterproof en ademende exemplaren. Momenteel beperken de rekels zich nog tot sneakers, maar in de toekomst plannen ze er alvast meer items aan vast te knopen. 

Duurzaamheid wordt bij dit label hoog in het vaandel gedragen en alternatieven voor leder en suède, kun je dan ook terugvinden in deze minimalistisch vormgegeven sneakers. De sneakers worden gemaakt in Portugal. 

 

Met prijzen van om en bij de 220 euro zijn deze schoentjes zeker niet goedkoop, maar een beetje uniek zijn mag toch wat kosten, nee?

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De wereld door je slokdarm

We kenden al X factor, xxx films en nu ook X-gin, bij Whatmatters zijn ...

Astrofrecks de nieuwe tattoo trend: Lichtgevende sproetjes

Wie ons een beetje volgt weet dat we geregeld Inked modellen over de vloer ...

Duvel meets Bourbon: Duvel Barrel Aged

Duvel kennen ze tot ver buiten de landsgrenzen. Een stevig biertje dat er al ...

Hosting door Fraai