Nike laat je lopen op bubbels

Neen, niet op champagne…

Bij het woord ‘Joyride’ denken we spontaan aan het onrechtmatig pakken van een dure sportwagen om er illegaal mee rond te cruisen. Tot nu, want vanaf heden denken we in de eerste plaats aan Nike.

Zo komen ze opnieuw met een innovatief speeltje, trainings- en wedstrijdschoenen die speciaal ontworpen zijn om elke hardloper tevreden te stellen, van ’s werelds snelste marathonlopers tot recreanten die in het weekend hun dosis runner’s high najagen. Dankzij de veerkrachtige Nike Zoom Air-demping over de volledige lengte of de ultraresponsieve Nike ZoomX-foam beleef je met elke schoen uit de Zoom-collectie een unieke loopervaring. De Nike Zoom-familie wordt in 2019 uitgebreid met een reeks neonroze modellen – precies op tijd voor het marathonseizoen!

Het gaat om een nieuwe zool-technologie van Nike, genaamd Joyride. Heel simpel gezegd, they want to put the Joy back into running. De technologie is ontwikkeld om de benen tijdens het sporten licht te houden met behulp van een gepersonaliseerde zoolervaring in een vederlichte materie.

Met de zooltechnologie wil Nike enerzijds de nog-niet-lopers overtuigen om met lopen te beginnen. Anderzijds richt de schoen zich op de ervaren loper, die zijn voeten een “day off” wil geven met zoveel mogelijk comfort aan de hand van het kussensysteem in de zool. Daarom zijn de schoenen ook het best voor kortere runs. Let wel op…het is een loopschoen voor mannen die durven want sommige zijn gewoon knalroos.

Meer info vind je HIER.

You May Also Like

Rebel met met een mening

Wijk je al eens af van de gebaande paden en kleur je liever al ...

5 zonnebrillen waarmee je de zomer aankan!

De échte zomer mag dan wel wat op zich laten wachten, een zonnebril is ...

Hosting door Fraai