Moose Knuckles strikt NBA-held Dennis Rodman in extreem coole campagnevideo

Extreem cool mag je letterlijk nemen…

En ook figuurlijk want om hun laatste collectie te vieren lanceren ze een kortfilm als champagnevideo waarmee ze Dennis Rodman, oud NBA-ster, vriend van de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un en wereldwijde extravagante superster meenemen op reis over de ‘sacred glacier’. De klassieker Holy Mountain van Alejandro Jodorowsky diende als de grote inspiratiebron. En zoals steeds wordt het geen standaard clipje door de heren van MK.

Kijk maar mee…

You May Also Like

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Het betere maatpak bij Schaap Tailors!

Zit mijn jasje goed, zit mijn dasje goed? Met een pak kom je altijd ...

Hosting door Fraai