Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet…

Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel moeite hoog in rangorde bij de Hells Angels, Blue Angels, Outlaws of Bandidos komt? Wél, dan is dit mogelijk een antwoord. Deze uitvinding is er dan ook eentje die van zware motoren en barbecuen houdt. Een motor waarvan de zijspan is omgebouwd tot een heuse BBQ. Mooier wordt het leven niet.

Uit een vruchtbare samenwerking tussen Indian Motorcycle en Traeger Grills is deze prachtige machine geboren. Customizer Thor Drake van Portland’s See See Motorcycles ging met het geniale idee aan de slag en realiseerde een Indian Springfield Darkhorse samen te voegen met een Traeger Ironwood Series 885.

Tijdens de 2019 Sturgis Motorcycle Rally in South Dakota zal deze motor, ongetwijfeld met versgebakken ribbetjes, worden voorgesteld aan het publiek. Op de prijs, die zoals verwacht niet zo goedkoop zal zijn, is het nog even wachten.

Wij zien ons nu al heel Route 66 afknotsen.

You May Also Like

Bugatti maakt zijn Chiron nog sneller met deze 'sportieve' versie

Gruwelijk, monsterlijk, een echt beest…beter kunnen we de nieuwe en speciale uitvoering van de ...

De nieuwe Audi Q8

Als je op zoek bent naar een SUV kan je natuurlijk een degelijke BMW ...

Breedste Lamborghini ooit kan nu van u zijn

Spaarcentje over?  Nu het geld op je spaarrekening toch 0,0 procent opbrengt, kan je ...

Hosting door Fraai