Met deze moto inclusief BBQ ben jij het mannetje

Beter wordt het niet…

Ben je ooit benieuwd hoe je zonder al te veel moeite hoog in rangorde bij de Hells Angels, Blue Angels, Outlaws of Bandidos komt? Wél, dan is dit mogelijk een antwoord. Deze uitvinding is er dan ook eentje die van zware motoren en barbecuen houdt. Een motor waarvan de zijspan is omgebouwd tot een heuse BBQ. Mooier wordt het leven niet.

Uit een vruchtbare samenwerking tussen Indian Motorcycle en Traeger Grills is deze prachtige machine geboren. Customizer Thor Drake van Portland’s See See Motorcycles ging met het geniale idee aan de slag en realiseerde een Indian Springfield Darkhorse samen te voegen met een Traeger Ironwood Series 885.

Tijdens de 2019 Sturgis Motorcycle Rally in South Dakota zal deze motor, ongetwijfeld met versgebakken ribbetjes, worden voorgesteld aan het publiek. Op de prijs, die zoals verwacht niet zo goedkoop zal zijn, is het nog even wachten.

Wij zien ons nu al heel Route 66 afknotsen.

You May Also Like

Bier geïnfuseerd met koffie: Coffee Saison van Siphon Brewing!

Bij een sifon denken we niet onmiddellijk aan bier, maar het gaat in dit ...

4x uitzonderlijk dineren in de natuur

Met zijn allen gaan we steeds meer op zoek naar beleving. Wel, dat is ...

In de ban van de nieuwe Mercedes-Benz C Coupé

We hebben het wel voor Duitsers. We spreken dan niet over de mannen in ...

Hosting door Fraai