In Burcht moet je zijn voor de perfecte wijn

Ja, we zijn van ‘t Stad, ja Burcht is voor ons de parking, maar wanneer er een uitstekende wijnbar opent zijn we er natuurlijk wel als de kippen bij om te gaan proeven! Met Sam’s wijnen opende de jonge sommelier Sam Geldof recent een nieuwe hotspot niet ver van Antwerpen. Vanaf dag één overduidelijk een schot in de roos. 

De sommelier, die ook aan de overkant van de straat actief is als sommelier bij Chef’s Table, heeft een passie voor wijn en dat merk je al snel. Deze pop-up heeft een uitgekiende wijnkaart én lekkere hapjes die er geweldig bij passen. Sam streeft dan ook naar kwaliteit voor een betaalbare prijs en heel wat wijnen zijn verkrijgbaar per glas. De trendy bar leent zich uitstekend tot een avondje comfortabel wegzakken. Geen wijnliefhebber? Er staan ook heel wat cocktails, mocktails en ander lekkers op de kaart. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Verser dan bij 'The Rock' zal je vis niet geserveerd worden

Zanzibar…heerlijk vertoeven… Voor de aardrijkskundige leken onder ons…Zanzibar of Unguja is een eiland aan de oostkust van Afrika dat ...

Graaf Negroni was een fijnproever!

Zit je nog aan de gin? Sterkte! Gelukkig is het nog niet te laat ...

Heetste festival ter wereld is gestart…Coachella!

Jammer maar helaas…onze persaccreditatie was net te laat binnen. Letterlijk en figuurlijk de mist ...

Hosting door Fraai