In Burcht moet je zijn voor de perfecte wijn

Ja, we zijn van ‘t Stad, ja Burcht is voor ons de parking, maar wanneer er een uitstekende wijnbar opent zijn we er natuurlijk wel als de kippen bij om te gaan proeven! Met Sam’s wijnen opende de jonge sommelier Sam Geldof recent een nieuwe hotspot niet ver van Antwerpen. Vanaf dag één overduidelijk een schot in de roos. 

De sommelier, die ook aan de overkant van de straat actief is als sommelier bij Chef’s Table, heeft een passie voor wijn en dat merk je al snel. Deze pop-up heeft een uitgekiende wijnkaart én lekkere hapjes die er geweldig bij passen. Sam streeft dan ook naar kwaliteit voor een betaalbare prijs en heel wat wijnen zijn verkrijgbaar per glas. De trendy bar leent zich uitstekend tot een avondje comfortabel wegzakken. Geen wijnliefhebber? Er staan ook heel wat cocktails, mocktails en ander lekkers op de kaart. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit is dé reden waarom Burning Man het heetste festival ter wereld is!

Vrouwen zetten de man letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam… Nog nooit van ...

B-Bar Gent: al het goede van België

Ok, ik schrijf veel over Antwerpen, ik woon daar, sorry … Maar dat wil ...

Whatmatters vrijgezellentip: Voetbalbowlen in Amsterdam!

Het hoeven niet altijd stripsters te zijn… Heb je nog eens plannen om met ...

Hosting door Fraai