Helemaal zen van de Buddha to Buddha juwelen

Ben je op zoek naar een leuk, mannelijk juweel? Dan moet je zeker eens in de collectie van de Buddha to Buddha juwelen snuisteren. Dit label draait al jaren mee en biedt kwaliteit voor een heel schappelijke prijs. Vervolledig vandaag nog je outfit met leuke juwelen waar ook nog eens een verhaal achter zit. 

Het verhaal van Buddha to Buddha

Het verhaal van Buddha to Buddha start in Azië. Batul Loomans ging op zoek naar de diepere betekenis in het leven en vond die in Azië. Om die levenslessen tastbaar te maken ging hij aan de slag met schetsen en vroeg hij een zilversmid er een sieraad van te maken. Buddha to Buddha was geboren! Vandaag vind je het wereldwijd in heel wat winkels en kun je het bijvoorbeeld ook online vinden op de webshop van Brandfield. De ideeën mogen dan wel uit Amsterdam komen, de beste zilversmeden van Zuidoost-Azië werken aan jouw armbanden en ringen. Reken maar dat je dat verschil ziet. 

Bali vibes

De bakermat van de juwelen vind je op Bali. Dit prachtige eiland symboliseert dan ook alles waar Buddha to Buddha voor staat. Exact dit jaar bestaat het merk trouwens 20 jaar, nog een bijkomende reden om gelijk een armband in huis te halen. 

Waarom je als man simpelweg een armband moet dragen? Omdat het om één van de weinige sieraden gaat waar je als vent mee wegkomt. Naast een horloge aan de andere pols en eventueel een ring. Zo komt een Buddha to Buddha armband perfect tot zijn recht. Ongetwijfeld vind je ook wel een model in de collectie die perfect bij je past. Voor ieder is er wat wils en ook mannen met net iets smaller polsen vinden een prachtig hebbeding in het assortiment. 

De favoriet van de redactie

Ons favoriete juweel? Doe ons de 925 STERLING ZILVEREN BEN XS ROUND LEATHER AQUA ARMBAND J545AQ maar. De zomerse kleur doet je gelijk stralen en het ontwerp blijft toch stoer en mannelijk. Het leent zich uitstekend om te mixen met andere juwelen en is in principe unisex. Uitkijken dat de vriendin er niet mee aan de haal gaat dus. Haal dit zilveren pareltje in huis en steel er de show mee. Perfect voor die heerlijke nazomer. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zooltjes voor onder je blote voeten? Nakefit!

Niets zaliger toch dan op je blote voeten door het zand spurten of over ...

Dank u Sinterklaas! Dit is de ultieme PlayStation VR bundel

Waar zijn die brave kindjes? Er zijn nog zo van die momenten dat we ...

Een stukje Nürburgring op je bord!

Ben je helemaal gek van autosport? Krijg je natte dromen van de Nürburgring? Dan ...

Hosting door Fraai