Helemaal blauw met de Chronoswiss ReSec

Blauw, blauw, blaaauuuuuuw, … De hit ken je wel, maar ben je werkelijk fan van blauw dan hoort de nieuwe  Chronoswiss Flying Grand Regulator Open Gear Retrograde Second rond je pols. Een heel mondje vol. Deze Zwitserse horlogemaker mag dan misschien niet de grootste naam hebben, mooi zijn de klokjes zeker en vast wel. 

2 aparte wijzerplaten 

Dit bijzondere uurwerk toont het uur en de minuten op een verschillende wijzerplaat en de blauwe kleur is ongezien op de markt. Met dit uurwerk loop je in de kijker, laat dat duidelijk zijn. De bijzondere schijn van het uurwerk, werk verkregen door een speciale behandeling die het uurwerk ook krasvrij maakt. Het feit dat het horloge helemaal open is, waardoor je het binnenwerk zijn gang ziet gaan, draagt zeker bij tot de uitstraling van dit must have klokje. 

Dit uurwerk, dat bestaat uit ongeveer 42 onderdelen en een kast heeft van 44 mm is wereldwijd slechts verkrijgbaar in 50 exemplaren. De ReSec hangt voor £ 8.750 rond je pols en is ook in minder uitgesproken kleuren verkrijgbaar. Een aardige som, maar voor dit uurwerk eigenlijk geen geld …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Laat deze gin geen familiegeheim blijven

Niet dat we drankorgels zijn bij Whatmatters (alhoewel) maar dit weekend zijn we weer ...

3 nieuwe hotels op de AAA's Five Diamond List

Nu gaan we graag al eens hotel, maar eerlijk de hotels die behoren tot ...

Tijd voor een Dark 'n' Stormy!

Broeierig heet, dorstig weer en zin in een cocktail? Whatmatters is er om een ...

Hosting door Fraai