Helemaal blauw met de Chronoswiss ReSec

Blauw, blauw, blaaauuuuuuw, … De hit ken je wel, maar ben je werkelijk fan van blauw dan hoort de nieuwe  Chronoswiss Flying Grand Regulator Open Gear Retrograde Second rond je pols. Een heel mondje vol. Deze Zwitserse horlogemaker mag dan misschien niet de grootste naam hebben, mooi zijn de klokjes zeker en vast wel. 

2 aparte wijzerplaten 

Dit bijzondere uurwerk toont het uur en de minuten op een verschillende wijzerplaat en de blauwe kleur is ongezien op de markt. Met dit uurwerk loop je in de kijker, laat dat duidelijk zijn. De bijzondere schijn van het uurwerk, werk verkregen door een speciale behandeling die het uurwerk ook krasvrij maakt. Het feit dat het horloge helemaal open is, waardoor je het binnenwerk zijn gang ziet gaan, draagt zeker bij tot de uitstraling van dit must have klokje. 

Dit uurwerk, dat bestaat uit ongeveer 42 onderdelen en een kast heeft van 44 mm is wereldwijd slechts verkrijgbaar in 50 exemplaren. De ReSec hangt voor £ 8.750 rond je pols en is ook in minder uitgesproken kleuren verkrijgbaar. Een aardige som, maar voor dit uurwerk eigenlijk geen geld …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Elon Musk geeft tips: Zo word je productief!

Wie Elon Musk niet kent heeft de afgelopen jaren op Mars geleefd…en pas op ...

Het ultieme stulpje voor de vrijgezel

Nu had ik over mijn eigen stulpje tijdens mijn vrijgezellenbestaan ook niet te klagen: ...

Whatmatters Real Estate: Villa Elon Musk ($4.500.000)

Een bescheiden prijskaartje in vergelijking met de buurt… We zullen ineens met de prijs ...

Hosting door Fraai