Helemaal blauw met de Chronoswiss ReSec

Blauw, blauw, blaaauuuuuuw, … De hit ken je wel, maar ben je werkelijk fan van blauw dan hoort de nieuwe  Chronoswiss Flying Grand Regulator Open Gear Retrograde Second rond je pols. Een heel mondje vol. Deze Zwitserse horlogemaker mag dan misschien niet de grootste naam hebben, mooi zijn de klokjes zeker en vast wel. 

2 aparte wijzerplaten 

Dit bijzondere uurwerk toont het uur en de minuten op een verschillende wijzerplaat en de blauwe kleur is ongezien op de markt. Met dit uurwerk loop je in de kijker, laat dat duidelijk zijn. De bijzondere schijn van het uurwerk, werk verkregen door een speciale behandeling die het uurwerk ook krasvrij maakt. Het feit dat het horloge helemaal open is, waardoor je het binnenwerk zijn gang ziet gaan, draagt zeker bij tot de uitstraling van dit must have klokje. 

Dit uurwerk, dat bestaat uit ongeveer 42 onderdelen en een kast heeft van 44 mm is wereldwijd slechts verkrijgbaar in 50 exemplaren. De ReSec hangt voor £ 8.750 rond je pols en is ook in minder uitgesproken kleuren verkrijgbaar. Een aardige som, maar voor dit uurwerk eigenlijk geen geld …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Heerlijk Cocktails shaken met de toffe kerels achter Miraeus

Van een experiment een hobby maken en van een hobby je beroep maken…we kunnen ...

4 geweldige mansions om van te dromen

Elke man droomt wel van een mancave, een eigen domein waar hij zich alleen ...

Hosting door Fraai