Fossil pak het met de Gen 5 ‘smart’ aan

Fossil maakt al langer leuke horloges, maar recent lanceerde dit merk haar nieuwste generatie smartwatches. De Gen 5 Fossil Touchscreen Smartwatch komt op de markt onder het motto:  It speaks for itself, it lasts longer and it’s got a lot in store. 

We lichten er de belangrijkste kenmerken even uit: 

 • It speaks for itself: beantwoord je telefoontjes vanaf je pols. Luister naar de reactie van de Google Assistent en naar je favoriete muziek met de nieuwe speaker. Vraag naar het weerbericht. Vraag wat je wilt. De nieuwe Gen 5 heeft het antwoord.
 • It lasts longer: Met een batterij die de hele dag bij je blijft, zorgt de Gen 5 dat je altijd connected bent. De modus ‘extended battery’ kan de batterij tot een paar dagen mee laten gaan.
 • It’s got a lot in store: Download en gebruik meer apps en muziek met 8GB opslagruimte. De apps Spotify en Noonlight zijn automatisch geïnstalleerd.
 • Tiles knows it all: Tiles is een nieuwe update van Wear OS by Google ™ en biedt een snelle manier om informatie in één oogopslag te bekijken en acties uit te voeren. Swipe naar links en je ziet de status van je fitness doelstellingen, het laatste nieuws en nog meer.
 • Tech meets fashion: Het slanke ontwerp en de bijgewerkte technologie, maakt van de nieuwe generatie smartwatch van Fossil een best-in-class technologie-ervaring voor zowel nieuwe als ervaren tech-enthousiastelingen. Gen 5 is verkrijgbaar in 6 kleurcombinaties van zwart, smoke en rosé goud.
 • Comes in handy: Was je handen, neem een duik in het water of stap onder de douche zonder je zorgen te maken. De smartwatch is swimproof en daardoor veilig in contact met water, ja ook de speaker en het scherm. Daarnaast betaal je gemakkelijk contactloos met Google Pay ™, dus je portemonnee mag je thuislaten. 

Wat zoveel vernuft moet kosten? Via de website van Fossil bestel je deze smartwatch voor € 299. 

 • Kevin Stickens

  Redacteur

  Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Welcome in de Whatmatters Mansion!

We mogen dromen, nietwaar? Zelfs met twee keer het hoogste bedrag dat ooit te ...

De Viks GT: de lamborghini onder de fietsen

Op zoek naar een stel echt bijzondere wielen en dan bedoelen we een fiets? ...

Brillen als een echte olympiër

Yep, de zon is weer in het land, hoog tijd dus om misschien weer ...

Hosting door Fraai