Ex-Oasis zanger Liam Gallagher brengt Adidas sneaker uit

Today is gonna be the day that they’re gonna throw it back to you…

Nostalgie…dat is het minste wat je kan zeggen als we het over Oasis hebben. Wij zijn er dan ook 100% zeker van dat we vanaf 30 augustus als de bliksem naar de Adidas-store gaan hollen om een exemplaar van frontzanger en bad boy Liam Gallaghers Adidas sneaker op de kop te tikken.

Liam, die een reünie met zijn ruziënde broer Noel helemaal niet meer ziet zitten (ze kloppen liever op elkaars muil nvdr) is bezig aan een solocarrière. Volgende maand  komt zijn nieuw album ‘Why Me? Why Not’ uit en omdat je best wat extra aandacht kan gebruiken, is er een collab met Adidas. Zij zullen de LG SPZL lanceren, gebaseerd op het iconische model Adidas Spezial, dat in 1979 voor het eerst werd ontworpen als handbalschoen.

Liam, die wel affiniteit heeft met de Adidas Spezial zegt daarop het volgende. “Ik draag de Spezial met religieuze discipline”. De sneaker, in beige, krijgt een suède bovenkant en een dikke rubberen zool. Net zoals bij Stan Smith, de iconische tennisschoen, zal Liams voorgevel op de tong geplaatst worden.

Welke nostalgische kerel (of jongedame) ziet zich hiermee wel lopen?

You May Also Like

Oude typemachines omgevormd tot machinegeweren!

In de ogen van de jeugd zijn we bij Whatmatters waarschijnlijk stokoud. Ja, wij ...

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...

Amélie + Moi: Kids experience store

Duurzaamheid duikt meer en meer op, ook in de horeca. Niet dat we zulke ...

Hosting door Fraai