Elke wagen zijn dakdrager!

Trek je er nog last minute op uit met de wagen? Klein koffer of zoveel materiaal dat het belachelijk wordt? Dan komt een dakkoffer ongetwijfeld van pas. Ook op jouw wagen past er eentje, wees daar maar zeker van. Wij zetten even kort de mogelijkheden op een rijtje, zodat al het materiaal, én de vrouw én de kinderen mee kunnen … 

Je wagen heeft geen dakrail 

Ooit gekozen voor een wagen zonder dakrail, omdat je dacht eeuwig vrijgezel te blijven? Geen probleem, ook jij kunt een dakdrager plaatsen, al kost het net iets meer moeite. De montage van een drager voor auto’s zonder dakrail vindt meestal plaats in de deursponning. De drager wordt dan tussen de deuren en de dakrand geklemd met speciale klemmen. Deze klemmen zijn voorzien van een rubberen coating, de lak van uw auto zal dus geheel onbeschadigd blijven! Je kiest zelf het materiaal en of je er een slot op laat voorzien of niet. De keuze aan dakdragers is ruim, maar wees er wel voorzichtig mee. 

Je wagen heeft een open dakrail

Hosanna, eitje dit! Dakdragers vallen immers makkelijk te monteren. De keuze is enorm in heel wat materialen. Let wel op, want dakdragers beschikken over een maximaal draaggewicht waar je rekening mee dient te houden. 

Je wagen heeft een gesloten dakrail 

Deze dakrails worden steeds populairder. Ze zijn immers geïntegreerd in het dak van de wagen en springen visueel minder in het oog. Een stijlvolle oplossing die er toch voor zorgt dat je heel wat extra materiaal kunt meenemen. Ook deze exemplaren vallen makkelijk te bevestigen en zijn binnen enkele minuten gemonteerd.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Fender pakt uit met de Bluetooth speakers voor gitaarfans!

Wie kent het legendarische merk Fender niet? Alle grote rocksterren ter wereld spelen op ...

Ook de wereldsterren van Real Madrid smeren Nivea

Om zich beter in ‘hun vel’ te voelen… Wat NIVEA MEN en Real Madrid ...

Met de Manta5 Hydrofoiler zweef je over het water!

Marco Borsato en Jezus liepen al over het water, maar tegenwoordig is het voor ...

Hosting door Fraai