Een verfijnde Mexicaan met ballen in Gent: Bicho Malo

Geen pussy? Houd je wel van een wat mannelijke stijl als je op stap gaat? Dan zal de nieuwe zaak Bicho Malo in Gent ongetwijfeld bij jou in de smaak vallen. Denk aan stoere Chesterfields, ruwe muren en een donkere sfeer en je zit er pal op. Hier vind je een Mexicaan met ballen. 

Donker, sexy en gastronomisch

De naam Bicho Malo betekent letterlijk ‘slecht beest’ in het Spaans en komt van de uitdrukking ‘bicho malo nunca muerre’ of ‘onkruid vergaat niet’. Dat is meteen een knipoog naar het interieur van het restaurant: donker, duister en een beetje sexy.

Verwacht je aan Mexicaanse streetfood with an attitude. Je herkent er ongetwijfeld de typische Mexicaanse keuken in de gerechten, maar dan wel met een eigenzinnige twist. Hoewel het pand donker oogt, wordt met sfeervolle verlichting voor de nodige gezelligheid gezorgd en kun je er dus gerust met je vrouw, vriendin of bijslaapje afspreken. Qua eten moet je je alvast geen zorgen maken. Een machine die die homemade tortilla’s maakt, werd rechtstreeks geïmporteerd uit Mexico en in de zaak gedropt. 

De 3 rekels achter het concept zijn alvast niet aan hun proefstuk toe en namen eerder al Bistro Bruut en VOS Lunch & Foodsharing onder handen. De heren zien het alvast groots, want ze willen er een keten van meerdere zaken van maken. 

De naam Bicho Malo betekent letterlijk ‘slecht beest’ in het Spaans en komt van de uitdrukking ‘bicho malo nunca muerre’ of ‘onkruid vergaat niet’. Dat is meteen een knipoog naar het interieur van het restaurant: donker, duister en een beetje sexy.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Win jij het WK lui zijn?

Wij maken geen schijn van kans. We hebben volgens mij nog meer kans een ...

De hele dag Instagramproof ontbijten bij That's Toast

Raak jij ook soms mateloos gefrustreerd dat je om 14u geen ontbijtje meer kan ...

Feesten in een verlaten vliegtuig op Bali: High-Fi Club

Nu zijn we sowieso wel te vinden voor een tripje naar het paradijselijke Bali. ...

Hosting door Fraai