Een verfijnde Mexicaan met ballen in Gent: Bicho Malo

Geen pussy? Houd je wel van een wat mannelijke stijl als je op stap gaat? Dan zal de nieuwe zaak Bicho Malo in Gent ongetwijfeld bij jou in de smaak vallen. Denk aan stoere Chesterfields, ruwe muren en een donkere sfeer en je zit er pal op. Hier vind je een Mexicaan met ballen. 

Donker, sexy en gastronomisch

De naam Bicho Malo betekent letterlijk ‘slecht beest’ in het Spaans en komt van de uitdrukking ‘bicho malo nunca muerre’ of ‘onkruid vergaat niet’. Dat is meteen een knipoog naar het interieur van het restaurant: donker, duister en een beetje sexy.

Verwacht je aan Mexicaanse streetfood with an attitude. Je herkent er ongetwijfeld de typische Mexicaanse keuken in de gerechten, maar dan wel met een eigenzinnige twist. Hoewel het pand donker oogt, wordt met sfeervolle verlichting voor de nodige gezelligheid gezorgd en kun je er dus gerust met je vrouw, vriendin of bijslaapje afspreken. Qua eten moet je je alvast geen zorgen maken. Een machine die die homemade tortilla’s maakt, werd rechtstreeks geïmporteerd uit Mexico en in de zaak gedropt. 

De 3 rekels achter het concept zijn alvast niet aan hun proefstuk toe en namen eerder al Bistro Bruut en VOS Lunch & Foodsharing onder handen. De heren zien het alvast groots, want ze willen er een keten van meerdere zaken van maken. 

De naam Bicho Malo betekent letterlijk ‘slecht beest’ in het Spaans en komt van de uitdrukking ‘bicho malo nunca muerre’ of ‘onkruid vergaat niet’. Dat is meteen een knipoog naar het interieur van het restaurant: donker, duister en een beetje sexy.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

3x Antwerps, 3x recent open!

Af en toe komt de chauvinistische Antwerpenaar in ons boven en moeten we wat ...

Scoor eens een origineel cadeau: Urban Piq Niq

Bij Whatmatters winkelen we graag, maar we horen wel eens dat dit atypisch is ...

Hosting door Fraai