Een nieuw exclusief monstertje: Triumph Rocket 3 TFC

Gek van motoren? Mag het wat exclusiever en wil je rijden in stijl? Wel, bekijk dan zeker de Rocket 3 TFC van Triumph Motorcycles eens. Dit nieuwe model werd vorig weekend in Nederland gelanceerd voor de Benelux. Er zijn slechts 24 modellen beschikbaar, dus exclusiviteit is gegarandeerd. 

Motorfiets met de hoogste koppel ooit

Wereldwijd is deze motor een gigantisch succes, dus ook in de Benelux zul je er snel moeten bijzijn, wil je een model veroveren. Kun je geen Rocket 3 TFC bemachtigen, weet dan dat de Rocket 3 R en Rocket 3 GT er nog zitten aan te komen, later dit jaar of begin volgend jaar. Ben je op tijd dan haal je de TFC in huis voor € 29.680. 

Reken op 2.500 cc, adembenemende kracht en een premium uitrusting. Dit Factory Custom-model gunt je de ultieme rijervaring met een waanzinnig hoge koppel. Verover een genummerd exemplaar, geniet van 182 paardjes en een heerlijk grommend geluid. 

Waar wacht je nog op? Ook verkrijgbaar met een 2-zit, de vriendin kan dus zonder probleem mee. Hop cruisen naar de kust!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...

De auto waarin je rijdt zegt veel over wie jij bent! Doe de test!

Dat weten we dan ook weeral… Reageer ook jij stereotiep op die type in ...

Nieuwe elektrische automodellen in 2019

Eindelijk is het dan zover!” Lang heeft het geduurd voordat de grootste automerken overstag ...

Hosting door Fraai