Een nieuw exclusief monstertje: Triumph Rocket 3 TFC

Gek van motoren? Mag het wat exclusiever en wil je rijden in stijl? Wel, bekijk dan zeker de Rocket 3 TFC van Triumph Motorcycles eens. Dit nieuwe model werd vorig weekend in Nederland gelanceerd voor de Benelux. Er zijn slechts 24 modellen beschikbaar, dus exclusiviteit is gegarandeerd. 

Motorfiets met de hoogste koppel ooit

Wereldwijd is deze motor een gigantisch succes, dus ook in de Benelux zul je er snel moeten bijzijn, wil je een model veroveren. Kun je geen Rocket 3 TFC bemachtigen, weet dan dat de Rocket 3 R en Rocket 3 GT er nog zitten aan te komen, later dit jaar of begin volgend jaar. Ben je op tijd dan haal je de TFC in huis voor € 29.680. 

Reken op 2.500 cc, adembenemende kracht en een premium uitrusting. Dit Factory Custom-model gunt je de ultieme rijervaring met een waanzinnig hoge koppel. Verover een genummerd exemplaar, geniet van 182 paardjes en een heerlijk grommend geluid. 

Waar wacht je nog op? Ook verkrijgbaar met een 2-zit, de vriendin kan dus zonder probleem mee. Hop cruisen naar de kust!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De nieuwe Aston Martin DB 11 Cabrio

Mijn favoriete automerk? Het zijn er wel een aantal maar Aston Martin staat ongetwijfeld ...

Waarom de mecaniciens van Max Verstappen helden zijn? (video)

Van Zero tot (bijna) hero… Het zat Mad Max afgelopen zondag niet mee tijdens ...

Fisker EMotion klaar om terug te slaan!

Hoewel nog steeds redelijk kostelijk is de Tesla ondertussen genoegzaam bekend. De Fisker mag ...

Hosting door Fraai