Een echte Aperol Spritz fan?

Ben jij net als wij wild van Aperol Spritz? Top, want dan kun je je net als ons niet alleen in de drank vliegen, maar tegenwoordig ook de merchandising op de kop tikken. Duik je binnenkort ook de stad in een een knaloranje trui, dan weten we alvast wat jij gaat drinken. 

Voor de echte Aperol fans

Om de 100ste verjaardag van het merk in de kijker te zetten werd er immers een heuse fanshop opgericht. Een strandstoel, t-shirt of sweater voor de kille avonden? Je vindt het in de shop! Uiteraard vind je er ook de typische glazen voor thuis, als je daar van de perfecte Aperol Spritz wil genieten. 

Deze fanshop breidt een vervolg aan de succesvolle pop-upstore vorig jaar in Knokke. De nieuw ontworpen Aperol Spritz-glazen – met het herkenbare profiel van de flessenhals dat sinds 1919 onveranderd bleef – zijn alvast een blikvanger. Ook originele kleding brengt de Aperol Spritz-vibe tot leven: T-shirts en sweaters met leuke of uitnodigende opschriften zoals Aperitivo? Tot slot mag de feloranje strandstoel niet op je terras ontbreken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

#SeeYouInBrussels

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat Antwerpen, Knokke, Gent en zelfs Geel City ...

Streetwear voor ‘Snotyoung’

Ook voor oude knarren als ons… Wij hadden er nog nooit van gehoord maar ...

Samen naar de Pop-Up met Miette Dierckx

Voor de snoodaards die je niet kennen van televisie of uit de media Miette, ...

Hosting door Fraai