Drijvend het noorderlicht bekijken?

Toe aan vakantie, maar zegt de brandende zon je niets? Dan heb je nu nog een reden meer om naar Lapland te trekken. Het prachtige  Arctic Bath Hotel and Spa wellness hotel is een oord van luxe en heeft wel een aantal wel heel bijzondere extraatjes voor je in petto. 

Heerlijk relaxen

Dit hotel telt immers enkele kamers die afhankelijk van het seizoen op een rivier drijven of er in vastgevroren zijn. Het hotel is voor een groot stuk opgetrokken uit hout en heeft 0 impact op het leefmilieu. In totaal zijn er 12 cabines die van alle luxe en comfort zijn in een fantastische setting. 

In het hartje van het domein vind je de wellness hub. Met wat geluk heb je hier een prachtig zicht op het noorderlicht vanuit het zwembad of de hot tub. Yoga, meditatie en mindfulness, het kan hier uiteraard allemaal. De opening van het hotel is pas voorzien in februari 2020, maar het belooft alvast een toppertje te zijn. Voor een verblijf van 3 dagen, mag je rekenen op $ 3.242 per persoon. Niet voor iedereen weggelegd dus …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De resultaten van de Gin-enquête: we hebben een probleem!

Liters gin hebben we de afgelopen jaren door de keelholte laten vloeien. Als er ...

Whatmatters Real Estate: Hollywood Hills Mansion LeBron James ($52.000.000)

Hoewel dit ondertussen wel ontkend wordt… Of LeBron James wilt niet dat er geweten ...

Vrolijke ‘Beau Garçon’ Michael Vannieuwenhyuse geniet van het leven (Interview)

Het hoeven niet alleen maar knappe dames te zijn die ons platform overspoelen. Soms ...

Hosting door Fraai