Deze McLaren bagageset maakt jouw GT helemaal af

Het zit em in de details

Een supersportwagen waarmee je kan roodtrippen, dat is de McLaren GT. Met een vermogen dat piekt op 620 pk bij 7.5000 tpm stuwt de V8 deze bolide in 3,2 seconden naar honderd, in negen naar 200 en stopt hij pas met accelereren bij 326 km/u. De in vergelijking met zijn concurrenten ‘ruime’ koffer maakt dat je er ook vlotjes mee op reis kan.

En voor die reis is er nu een speciale set ontwikkeld. Niemand minder dan McLarens eigen op-maat-maak-afdeling MSO tekende het ontwerp dat voorgesteld werd op Pebble Beach. De tassen, uit het beste Italiaanse leder, passen als gegoten met z’n vieren achteraan in de McLaren GT. Dat maakt dat je zelfs voorin nog wat shizzle kwijt kunt.

Je kan kiezen uit drie kleurthema’s : Pioneer Black (met rode stiksels), Luxe Black en Luxe Porcelain. De prijzen verschillen per tas. De golftas met zijn 5.000 pond, is de duurste. Voor de hele set leg je 11.350 pond, of zo’n 12.500 euro voor de Brexit, neer.

Het zit hem in de (kostelijke) details….

You May Also Like

Een nieuwe Game Boy komt er aan!

Uren, dagen, weken hebben we vroeger met de Game Boy in onze knuistjes gezeten, ...

GoPro Hero7 – de nieuwe must have !

De nieuwste beste vriend van onze avonturier, Mister C. GoPro was oorspronkelijk relatief bescheiden, ...

Red Bull & Aston Martin presenteren de Valkyrie

Al in juli 2016 kwamen Aston Martin en F1 Team Red Bull op de ...

Hosting door Fraai