Deze McLaren bagageset maakt jouw GT helemaal af

Het zit em in de details

Een supersportwagen waarmee je kan roodtrippen, dat is de McLaren GT. Met een vermogen dat piekt op 620 pk bij 7.5000 tpm stuwt de V8 deze bolide in 3,2 seconden naar honderd, in negen naar 200 en stopt hij pas met accelereren bij 326 km/u. De in vergelijking met zijn concurrenten ‘ruime’ koffer maakt dat je er ook vlotjes mee op reis kan.

En voor die reis is er nu een speciale set ontwikkeld. Niemand minder dan McLarens eigen op-maat-maak-afdeling MSO tekende het ontwerp dat voorgesteld werd op Pebble Beach. De tassen, uit het beste Italiaanse leder, passen als gegoten met z’n vieren achteraan in de McLaren GT. Dat maakt dat je zelfs voorin nog wat shizzle kwijt kunt.

Je kan kiezen uit drie kleurthema’s : Pioneer Black (met rode stiksels), Luxe Black en Luxe Porcelain. De prijzen verschillen per tas. De golftas met zijn 5.000 pond, is de duurste. Voor de hele set leg je 11.350 pond, of zo’n 12.500 euro voor de Brexit, neer.

Het zit hem in de (kostelijke) details….

You May Also Like

Binnenkort het zelfreparerend glas voor je smartphone

Ben jij net als de Whatmatters redactie zo onhandig als de pest? Vorig week ...

Whatmatters VS Camper Chef Bart Part III: Cupcakes met actrice Cassie

Cassie ‘Haley’ Self! “My all time favorite hippie” ENGLISH VERSION CLICK HERE. Ik kwam ...

Deze BMW X5 is de ultieme pa(n)tserbak

Zelfs 15kg TNT houdt hem niet tegen… Al 40 jaar lang werken de ingenieurs ...

Hosting door Fraai