Deliveroo laat je eten in een helikopter boven Londen

Ja, bij Whatmatter schuiven we graag de beentjes onder tafel. En ja, dat doen we bij voorkeur in stijl. Dus wie weet zakken we binnenkort wel weer eens af naar Londen, waar het eerste helikopter restaurant de deuren heeft geopend. Deliveroo pakt er immers uit met een primeur, waarbij je in een helikopter kunt eten, terwijl je over de Britse hoofdstad vliegt. A dinner with a view! 

A dinner with a view

Op 9 augustus huurt Deliveroo enkele helikopters om met de Roocopter One, zoals het ‘restaurant’ genoemd wordt, een maaltijd te nuttigen boven de stad. Lukt het je om een tafeltje te bemachtigen, dan kun je 5 gasten mee de lucht in nemen. Vertrekken doe je vanop het Battersea Helipad, waar je je menu kiest bij één van de partners van Deliveroo, waarna je na een korte veiligheidsinstructie en het arriveren van de maaltijd de lucht in kan. Het is eens wat anders dan je hamburger in onderuitgezakt voor de zetel oppeuzelen. 

Vervolgens heb je exact 20 minuten om je maaltijd binnen te spelen, voor je weer voet aan grond zet. De inschrijvingen zijn ondertussen afgelopen, maar de plaatsen waren sowieso zeer beperkt. Deliveroo overweegt echter om de helikoptervlucht standaard in het aanbod op te nemen en daar zou je all-in zo’n 200 dollar voor moeten neertellen. Blijkt het in Londen een succes, dan zouden Hong Kong, Sydney en Edingburgh binnen dit en 2 jaar volgen. 

Inschrijven kon alvast hier, maar je zult merken dat je al hopeloos te laat bent …

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Lunch uit een bokaal

Wie bij eten uit glazen bokalen, alleen denkt aan appelmoes en naar karton smakende ...

Handmade in Belgium: Achielle l Gentleman's Fair

Vandaag kruipen we weer de fiets op. We laten de stalen ros van ’t ...

Laat de champagne maar vloeien!

Tegen bubbels zeggen we bij Whatmatters geen nee, nooit! Of het nu om langzaam ...

Hosting door Fraai