De rugzak voor de creatieve stedeling: The Moose

Op zoek naar een bijzondere rugzak voor je werk en wil je dieven geen kans geven? Ben je bovendien georganiseerd en wil je dat je rugzak geen mesthoop is? Check dan zeker de The Moose Anti-Theft Workstation eens. Meer geordend maken ze de binnenkant van een rugzak niet. Vanaf nu werk jij vanuit je rugzak! 

De rugzak voor de urban nomad

Momenteel gaat het om een Kickstarter project en haal je deze bijzondere rugzak in huis voor amper $ 174. Deze rugzak kun je helemaal open flappen, kan niet kapot gesneden worden, ziet er goed uit én heeft een USB-poort. Niet minder dan 15 zakken bieden je ongekende mogelijkheden. Bovendien zit er ook een laptop sleeve bij en kun je compleet afgeschermd werken. Ideaal in die drukke koffiezaak waar jij net als wij je zaakjes regelt. 

Wist je dat je zelfs je hippe waterfles – ja, die heb je – erin kwijt kunt en je je telefoon oplaadt on the go. Maar net zo goed gebruik je deze The Moose als cameratas of als handbagage op de luchthaven. 

De funding is al ruimschoots rond, dus in principe ontvang jij ergens in november je rugzak als je nu bestelt. Er reken maar dat je blikken zult trekken!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

DreamMe, ga uit je dak!

Lig je ’s nachts vaak naar je plafond te staren? Tolt je hoofd van ...

Hét kerstcadeau onder 30€: Mini Arcade Machine

Wij zijn volop onze kerstlijstjes aan het maken op onze redactie. Traditioneel gaat er ...

Vespa komt met elektrisch exemplaar…de Elettrica

Hopelijk word je niet getroffen door het afschakelplan…  Het moest ervan komen…na de elektrische ...

Hosting door Fraai