De Rijke & Co legt de Zwitsers het vuur aan de schenen

Nee, niet elk geweldig klokje hoeft uit Zwitserland te komen. In België hebben we enkele geweldige labels, maar ook bij onze noorderburen kunnen ze er wat van. Laurens De Rijke, een al bij al nog jonge ondernemer gooit er met zijn horlogemerk De Rijke & Co hoge ogen en legt die deksels Zwitsers het vuur aan de schenen. 

In een klein atelier in Dordrecht worden de juweeltjes van het horlogemerk met de hand gemaakt. De eerste reeks die door Laurens werd ontworpen is de Amalfi, genoemd naar de prachtige kust in Italië. Deze horloges mikken op de ‘gentleman driver’ die gek is op zijn classic car en er in het weekend graag mee op pad trekt. Omdat de kast 90° gedraaid kan worden, kun je tijdens het rijden steeds perfect de tijd aflezen. Als je wil kun je deze horloge trouwens perfect bovenop je kleren dragen. 

De Amalfi Series One bestaat uit 2 modellen die beide op € 2.795. Perfect voor als je eens iets anders wil dan een mastodont van een merk en een jonge Nederlandse ondernemer een duwtje in de rug wil geven.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Haal je inner James Bond naar boven met de Pyro Pen

Dat een naam soms heel simpel kan zijn, bewijst de Pyro Fire Shooting Pen. ...

Welgevormde beauty Marissa leidt ons rond op E3 game-beurs

Alles wat mannen willen… Of toch bijna. Vraag aan 100 mannen wat hen interesseert ...

Gaat de BlackBerry Mercury het merk terug op de kaart zetten?

Hoeveel keer kan je uit de doden opstaan? En toch… BlackBerry willen we toch ...

Hosting door Fraai