De prijs voor de lelijkste Lamborghini ter wereld gaat naar…Kanye West

De man is compleet het noorden kwijt…

Ok, ieder zijn smaak maar die van Kanye West kunnen we dikwijls betwisten. Onder het motto: ‘ik gooi het geld over de balk’ is één van zijn recentere aankopen wel een mooi voorbeeld. Ok, ook wij zouden graag een Lamborghini Urus op de oprit of garage hebben willen staan maar daan gaan we liefst voor een stijlvol en strak exemplaar zonder al teveel tierlantijntjes.

Uiteraard gaat dat bij Kanye niet de baseballpet op. Hij bracht zijn Lamborghini Urus binnen bij een customizer voor een complete makeover en dit was, helaas, het lelijke resultaat. Op de schaal van 0 tot -10, hoeveel geven jullie?

 

 

You May Also Like

Gelimiteerde McLaren 765LT is leuk speelgoed

Iets tussen de McLaren 720S en McLaren Senna in Niet content van je 720S? Mag ...

Deze patserbakken rijden de Gumball 3000 van Mykonos tot Ibiza

Doemme, onze accreditatie weer te laat ingestuurd… Als er één rally tot de verbeelding ...

Whatmatters On Tour: Wereldpremière Mini Electric in Rotterdam

Een wereldpremière? Dan zijn we er als de kippen bij!  Of we zin hadden ...

Hosting door Fraai