De prijs voor de lelijkste Lamborghini ter wereld gaat naar…Kanye West

De man is compleet het noorden kwijt…

Ok, ieder zijn smaak maar die van Kanye West kunnen we dikwijls betwisten. Onder het motto: ‘ik gooi het geld over de balk’ is één van zijn recentere aankopen wel een mooi voorbeeld. Ok, ook wij zouden graag een Lamborghini Urus op de oprit of garage hebben willen staan maar daan gaan we liefst voor een stijlvol en strak exemplaar zonder al teveel tierlantijntjes.

Uiteraard gaat dat bij Kanye niet de baseballpet op. Hij bracht zijn Lamborghini Urus binnen bij een customizer voor een complete makeover en dit was, helaas, het lelijke resultaat. Op de schaal van 0 tot -10, hoeveel geven jullie?

 

 

You May Also Like

Welke motorhelm past perfect bij jou?

Geregeld brengen we op Whatmatters prachtige monstertjes op twee wielen. Onder het motto: better ...

De nieuwe Audi Q8

Als je op zoek bent naar een SUV kan je natuurlijk een degelijke BMW ...

Hosting door Fraai