Casio Edifice Scuderia Toro Rosso op de markt met écht F1-onderdeel

Nood aan een nieuw klokje én wild van Formule 1? Dan kan je niet om de Casio Edifice Scuderia Toro Rosso heen. Dit gelimiteerd horloge werd immers recent nog een tikkeltje specialer gemaakt. Er worden immers 25 sets op de markt gebracht, waarbij je bij het horloge ook een origineel onderdeel van een F1-bolide krijgt. En dat alles nog in een stijlvol koffertje ook. 

Als een echte F1-piloot

Het probleem? Ze zijn niet te koop, je kunt ze enkel winnen via geselecteerde kanalen, al zijn we er zeker van dat er ongetwijfeld enkele op het internet te vinden zullen zijn.  De Casio Edifice ECB-900TR-2AER werkt trouwens op zonne-energie en koppel je ook via Bluetooth aan je smartphone. 

Blauw en rood zijn duidelijk aanwezig in het uurwerk en de F1-invloeden zijn ook voor de rest onmiskenbaar aanwezig. De uurindexen dragen de stijl van de autonummers en de secondewijzer heeft de kleur van de vlag van Italië. Het teamlogo kon uiteraard niet ontbreken. 

Het uurwerk zelf, zonder het originele stuk, kost € 249.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit is de minst pijnlijke plek om een tattoo te zetten!

Een handig weetje voor tattoo-maagden en zij die kampen met naaldvrees… Begin je na ...

8 nieuwe bieren van brouwerij Haacht

Nu kan je als brouwerij wel eens met een nieuw biertje uitpakken, maar 8 ...

Iwert Dijkema: de Dan Bilzerian van Nederland!

Dan Bilzerian die kennen jullie waarschijnlijk wel? De stinkend rijke Amerikaan die geen klap ...

Hosting door Fraai