Brillen als een echte olympiër

Yep, de zon is weer in het land, hoog tijd dus om misschien weer voor de laatste keer dit jaar de zonnebril uit de kast te toveren. Beschik je over een Ray-Ban Aviator Olympian? Mooi zo, maar misschien is het wel tijd om de nieuwste telg in huis te halen. De klassieker die dateert uit 1968 kreeg immers een make-over. Snel zijn is wel de boodschap, want het exemplaar is maar gedurende een korte periode verkrijgbaar. 

Eerder namen ze bij Ray-Ban al modellen als de Meteor, Clubmaster en de klassieke Aviator onder handen, maar nu is dit model dus aan de beurt. Een legende die voor het eerst het levenslicht zag in ‘68. Zowaar, een magisch jaar. 

De klassieke lenzen werden in een frame van acetaat gestopt en kregen bovenaan een goudbruine rand mee. De bril is verkrijgbaar in het lichtbrons en het lichtgrijs. Van elke kleur zijn er slechts 210 exemplaren beschikbaar, dus misschien zijn ze al wel weg als je dit leest … 

Bestellen kun je de bril voor 183 dollar op de site van Ray-Ban. Voorwaar nog een betaalbare limited edition ook! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan!  Ons is altijd gezegd dat we een ...

Verse koffie om mee te starten

Koffie om de dag door te komen Zonder koffie, geen Whatmatters, zo simpel is ...

Gaat de BlackBerry Mercury het merk terug op de kaart zetten?

Hoeveel keer kan je uit de doden opstaan? En toch… BlackBerry willen we toch ...

Hosting door Fraai