Baudoin & Lange: loafers Belgian style!

Schoenmaker blijf bij je leest, alleen … in België zijn er niet gek veel leesten meer. Het aantal Belgische schoenmerken is vrij beperkt, maar recent ontdekten we in het topsegment wel een echt pareltje. Met de Baudoin & Lange loafers kun je alvast gezien worden, al valt Belgisch wel met een tikkeltje zout te nemen. 

Het gaat hier immers om ‘Belgian Style loafers’. Het merk is ontsproten uit de kokers van Bo van Langeveld en Allan Baudoin. De rekels zijn gevestigd in Oost-London waar ze in een al bij al kleine werkplaats comfortabele loafers produceren. 

Met hun allereerste model de ‘Sagan’ oogste enkele jaren geleden al heel wat lof. De schoenen worden handgemaakt, maar krijgen een fikse portie technologie mee voor een optimaal draagcomfort. In de schoenen ontdek je Parijse invloeden, maar net zo goed een vleugje Aziatisch minimalisme. 

Ondertussen is er naast de oorspronkelijke Sagan ook een Sagan Grand verkrijgbaar. Reken op een goede 325 Britse pond voor het instapmodel!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Trippin’ met Cesar Casier

Als er een nieuw boek uitkomt dat focust op fashion en reizen, dan zitten ...

Koning auto heeft eindelijk een SUV: de Rolls-Royce Cullinan

De eerste exemplaren mochten we al aanschouwen in het mondaine Monaco.   De eerste foto’s ...

Surfers paradise in the city

Ben je een rasechte beach boy of beach babe? Wil je zelfs met je ...

Hosting door Fraai