Alle dating trends die jij moet kennen …

Ben jij momenteel wanhopig op zoek naar een lief? Alle apps al geprobeerd? Dan ben je misschien al wel met deze (bizarre) dating trends geconfronteerd. Nog niet? Dan zetten we ze alvast even op een rijtje. Een gewaarschuwd man … 

TRICKLE GHOSTING

Het fenomeen waarbij jij denkt dat alles de goede richting uitgaat, maar de andere persoon langzaam, maar wel kordaat afstand neemt. Berichten blijven onbeantwoord, ze is minder bereikbaar, … Duidelijk, jij maakt geen kans. 

POCKETING

Krijg je nooit de familie of andere belangrijke personen in haar leven te zien? Hier zit geen toekomst in! Je bent je tijd in een nutteloze operatie aan het steken. 

CLOAKING

Plots van alle communicatiekanalen en sociale media gesmeten door je date, zonder een woordje uitleg? Cloaking! 

COOKIE JARRING

Heb je af en toe trek in een snoepje wanneer het jou uitkomt? Nee, toekomst zij jij of zij er niet in, maar af en toe eens zondigen en gewoon een fijne of stomende tijd beleven, is daar iets mis mee? 

PAPER CLIPPING 

Ken je die irritante Paperclip nog van Microsoft Office van vroeger? Dan ben jij minstens zo oud als ons! Soit, heb jij een date die af en toe, na een paar maanden weer eens online opduikt en een gesprekje aanknoopt? Trap er niet in, vaak gaat het niet om de meest stabiele exemplaren. 

GHOSTING

Verdwijnt je date plots zonder spoor, dan spreken we van ghosting. Vaak besparen ze zich de ‘dit gaat niet werken’ uitleg. Plotsklaps verdwijnen is veel makkelijker … 

BENCHING

Een ander woord voor aan het lijntje houden. Ze neemt niet echt initiatief, maar laat je ook nooit helemaal los. Je bent waarschijnlijk de perfecte 2de keuze. 

CURVING

Ze blijft in contact met je, maar ze is wel duidelijk: het gaat nooit wat worden tussen jullie. En hoewel ze duidelijk is, blijf je door al dat contact toch een sprankeltje hoop koesteren. Vaak zijn haar antwoorden ook laat, ontzettend kort of bestaat het enkel uit een emoticon. 

ZOMBIE-ING

Zo plots als ze geen hol meer van zich liet horen, duikt ze met een berichtje weer op in je leven. De kans dat ze er nu wel vol voor gaat is quasi nihil, we geven het je maar even mee.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters BBQ TIME

Er gaat bij temperaturen van om en bij de 25 graden weinig boven een ...

Vlogger Casey Neistat beleeft 'the American dream'!

Wat doen wij met Whatmatters verkeerd? Dat was de enige zin die we uit ...

De GoDuo magische speakers!

Ben je op zoek naar een stel leuke speakers en hou je wel van ...

Hosting door Fraai