3 stijlvolle & betaalbare horlogemerken met pit

Een fancy horloge kopen is geen kunst. Je trekt een sloot geld uit de portefeuille, kiest voor ronkend merk als Rolex, Rado of Omega en je bent helemaal het mannetje. Wat minder te besteden, maar wel op zoek naar een puik horloge? Een ander, maar daarom niet moeilijker verhaal. Wij selecteerden alvast 3 betaalbare en kwalitatieve merken van klokjes, waar je gezien mee mag worden. Wie heeft gezegd dat leuke horloges peperduur moet zijn? 

Armani 

Armani is natuurlijk een ronkende naam in fashion, maar onder de noemer Armani horloges brengen ze ook leuke horloges op de markt. Het ideale Armani horloge om je outfit compleet te maken. Stoer, stijlvol en gesofisticeerd, met een vleugje Italiaanse flair? Dit horloge zit jou ongetwijfeld als gegoten. Mag het een wat moderner Armani horloge zijn? Ga voor de Armani Connected, zonder twijfel één van de meest stijlvolle smartwatches op de markt. 

Onze favoriet? De gitzwarte Armani Exchange. 

Diesel

Een jeans van Diesel in de kast? Vul het aan met een fantastische Diesel horloge. Al jaren een toonbeeld van elegantie. Deze horloges kunnen tegen een stootje en ogen robuust en mannelijk. Omdat we sobere jongens zijn op de Whatmatters redactie kozen we er de Ms9 Chrono horloge in zwart en goud uit. Perfect te combineren met gelijk welke outfit en toch voldoende pit om in het oog te springen. 

Casio 

Zwicht je voor digitaal? Met een innovatief Casio horloge rond de pols, sla je alvast geen mal figuur. Deze uiterst betaalbare horloges zijn degelijk én aantrekkelijk. De sportiviteit spat ervan af en het merk heeft veel meer te bieden dan de alom geprezen G-Shock. 

Wij vielen als een blok voor de leuke vintage stijl van de Casio Horloge Retro A168WA-1YES. 

Waar je deze stijlvolle klokjes op de kop kunt tikken. Bij de vrienden van deBijenkorf natuurlijk. Zo sprokkel je er gelijk je hele outfit bij elkaar! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De design klassieker van Jacob Jensen

Overstelpt worden we tegenwoordig met persberichten en uitnodigingen, maar lieve PR-lieverds, wij werken nog ...

Met deze James Bond zonnebrillen ben jij het mannetje

Geen last meer van die laagstaande zon… Het is winter en als er al ...

The Cut Buddy: geniaal in zijn eenvoud …

Soms bots je op een gadget waarvan je denkt: godverdomme, had ik dat maar ...

Hosting door Fraai