Zet je schrap, deze week lost Netflix La Casa de Papel 3 (video)

Vrijdag is het zover!

Als er één reeks is die we op één dag volledig ‘genetflixt’ hebben, dan was het La Casa de Papel wel. Cola, popcorn, chips, aardbeien met slagroom, pizza,…en maar bingewatchen, twee seizoenen lang. Zelden dat wij zo gekluisterd voor het scherm zaten.

La Casa de Papel draaide om de grootste roof uit de geschiedenis, namelijk de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Tijdens deze bezetting werd er tegen een hels tempo geld gedrukt en slaagde het team met ronkende namen als Tokio, Berlin, Rio, Denver,… onder leiding van El Professor om een gigantische som mee naar buiten te smokkelen.

Iedereen gelukkig denk je dan…tot nu. Tijd dus voor een nieuwe roof? Ja! En deze keer niet de Nationale geldfabriek maar wel de Spaanse Bank, eveneens in Madrid. Deze keer zijn het niet de biljetten die aanleiding geven tot de grootste roofoverval aller tijden, wel goudstaven. Er ligt daar namelijk een voorraad van 9,1 miljoen troy ounce, omgerekend zo’n dikke 284 ton, aan goudstaven in een zwaar beveiligde kluis.

Ook zullen we nieuwe personages mogen verwelkomen met ronkende namen als, Bogotá, Alicia en Tamayo.

Wij doen alvast al een dansje… Bella Ciao Bella Ciao Bella Ciao Ciao Ciao…

 

 

You May Also Like

Met deze relatiegeschenken scoor jij dit eindejaar

Want ook jouw klanten verdienen een cadeautje We naderen november en na november is ...

Release 'Game of Thrones' seizoen 7 bekend!

Fans van ‘Game of Thrones’ mogen stilaan op het puntje van hun stoel zitten. ...

Hosting door Fraai