Win een zee aan tijd met de BoringPhone

De allernieuwste snufjes op je smartphone? Cool, maar wil je helemaal mee zijn dan doe je aan onthaasten. Vergeet al die apps, Instagram en Facebook op je telefoon en ontstress met de. Je bespaart er nog flink wat budget mee ook. 

Back to basics

De BoringPhone vind je momenteel op Kickstarter en is ontdaan van alle toeters en bellen. Minimalisme troef bij dit toestel, waarmee je terug naar de basis gaat. Voor £ 185 schep je terug rust en tijd in je leven. 

De basisfuncties zoals bellen, sms’en, foto’s nemen en een GPS zijn voorzien, maar alles wat afleiding biedt, is achterwege gelaten. De telefoon draait op het open source besturingssysteem LineageOS en aanpassingen zijn niet mogelijk. Wil je terug naar de basis en merken hoeveel nuttige tijd je te besteden had in de de tijd zonder smartphone, dan is de BoringPhone wat voor jou.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo! Het Zwitsers horlogemerk Chopard ...

Sprokkel kortingen met TAGCITY

Wist je dat wij Belgen zowat de grootste bonnetjesknippers ter wereld zijn. Voor de ...

Je smartphone in een kluis met de DistractaGone

Er is hoop! Heb je het karakter van een platte pladijs en kan je ...

Hosting door Fraai