Win een zee aan tijd met de BoringPhone

De allernieuwste snufjes op je smartphone? Cool, maar wil je helemaal mee zijn dan doe je aan onthaasten. Vergeet al die apps, Instagram en Facebook op je telefoon en ontstress met de. Je bespaart er nog flink wat budget mee ook. 

Back to basics

De BoringPhone vind je momenteel op Kickstarter en is ontdaan van alle toeters en bellen. Minimalisme troef bij dit toestel, waarmee je terug naar de basis gaat. Voor £ 185 schep je terug rust en tijd in je leven. 

De basisfuncties zoals bellen, sms’en, foto’s nemen en een GPS zijn voorzien, maar alles wat afleiding biedt, is achterwege gelaten. De telefoon draait op het open source besturingssysteem LineageOS en aanpassingen zijn niet mogelijk. Wil je terug naar de basis en merken hoeveel nuttige tijd je te besteden had in de de tijd zonder smartphone, dan is de BoringPhone wat voor jou.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

WTF? Pizza Hut lanceert schoen dat pizza bestelt én TV op pauze zet!

Veel zotter moet het niet worden! Vorig jaar kwam Pizza Hut met een sneaker ...

Danish Design: Puur & minimalistisch

Dat de Zweden weten wat design is hoeven ze ons sinds IKEA niet meer ...

WOII wordt opnieuw decor van nieuwe Call of Duty

Grote gamers zijn we niet. Maar we bekennen, we gooien onze pedagogische en vaderlijke ...

Hosting door Fraai