Whatmatters Weekendtip: elrow Town Antwerp

Volgens Forbes Magazine uitgegroeid tot een “wereldwijde sensatie”

Waar wij ons vanavond en morgen bevinden? Aan de Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever! Dan vindt de tweede editie compleet los van het knotsgekke festival elrow Town Antwerp. Door het succes en de uitverkochte editie van vorig jaar, start het festival op vrijdag met een preparty en is er ook een camping toegevoegd aan de site.

elrow-agenten

Naast top-dj’s Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice en een rist anderen zet het festival dit jaar nog meer in op beleving: met elrow-agenten die de grootste feestbeesten naar een geheime partyplaats brengen en een wel heel speciale school. De Row’xford School is een eigen onderwijsinstelling met een afgelijnde visie: het heeft geen zin om dingen te leren waar je later niets mee bent. En wie hoofdrekenen haat, schrijft zich in voor de klas van Miss Mimosa. Die geeft les in Hip Hop Aerobics en Disco Dodgeball.

Maak je op voor een party in gezelschap van 15.000 uitgelaten feestvierders, kilo’s confetti, inflatables, acteurs, poppen, bizarre personages,… en dans op de betere techno & house de zomer in!

Soit, een niet te missen feestje! En wie twijfelt, hier is de aftermovie van vorig jaar!


Tickets koop je HIER

You May Also Like

Whatmatters Weekendtip: Laundry Day (zaterdag)

Wie doet er mee de was? Waar is de tijd! Lang geleden was Laundry ...

Ga jij als FIFA 19-Koning aan de haal met 88.000€?

Win de FIFA 19 e-Champions League en neem een serieuze hap uit de prijzenpot ...

Hotspot Tuesday: Roel Melis, de geknipte man!

Vergeet de half verwijfde kapper die in zijn skinny broek en spannende zwarte V-hals ...

Hosting door Fraai