Whatmatters Weekendtip: elrow Town Antwerp

Volgens Forbes Magazine uitgegroeid tot een “wereldwijde sensatie”

Waar wij ons vanavond en morgen bevinden? Aan de Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever! Dan vindt de tweede editie compleet los van het knotsgekke festival elrow Town Antwerp. Door het succes en de uitverkochte editie van vorig jaar, start het festival op vrijdag met een preparty en is er ook een camping toegevoegd aan de site.

elrow-agenten

Naast top-dj’s Jamie Jones, Joseph Capriati, Loco Dice en een rist anderen zet het festival dit jaar nog meer in op beleving: met elrow-agenten die de grootste feestbeesten naar een geheime partyplaats brengen en een wel heel speciale school. De Row’xford School is een eigen onderwijsinstelling met een afgelijnde visie: het heeft geen zin om dingen te leren waar je later niets mee bent. En wie hoofdrekenen haat, schrijft zich in voor de klas van Miss Mimosa. Die geeft les in Hip Hop Aerobics en Disco Dodgeball.

Maak je op voor een party in gezelschap van 15.000 uitgelaten feestvierders, kilo’s confetti, inflatables, acteurs, poppen, bizarre personages,… en dans op de betere techno & house de zomer in!

Soit, een niet te missen feestje! En wie twijfelt, hier is de aftermovie van vorig jaar!


Tickets koop je HIER

You May Also Like

Ibiza net over de grens

Nooit het geluk of het budget gehad om naar Ibiza te trekken. Doodjammer, maar ...

Our cup of party

Memorabele verhalen, dat betekent CAFEÍNA voor de Whatmatters redactie. Geregeld ging er het licht ...

Gelukkige Donderdag! Afterwork 'The House of Jack'

Donderdag…op de redactie in een niet zo ver verleden gekend als ‘Gelukkige Donderdag’. Waarom? ...

Hosting door Fraai