Volgens jouw sterrenbeeld is dit jouw ideale seksplek!

Kijk…een horoscoop waar we wel iets aan hebben…

Astrologie…we zijn er geen fan van. Uiteraard kom je wel eens een interessant persoon tegen, valt er eens een financieel appeltje uit de kast of heb je, in minder goede tijden, een tegenvaller. Iedereen met een beetje levenservaring kan dan ook elke week opnieuw een horoscoop uit de duim zuigen. Gelukkig bestaan er ook horoscopen waar we wel iets aan hebben. Welke seksplekken er deze zomer voor je klaarliggen bijvoorbeeld. Met dank aan de dames van Cosmopolitan kan je hier kijken waar je met je vrouw, lief, FWB of Tinder-date best zwoele momenten zal beleven. 

Steenbok

22 december tot 19 januari

Jij bent praktisch ingesteld. Het hoeft dus allemaal niet té zot te zijn. Een stomende sekssessie op de bank is voor jou perfect. Je hoeft je niet in gekke bochten te wringen en je ligt toch heerlijk zacht. Wat wil een mens nog meer? Hopelijk matcht dit wel met het sterrenbeeld van jouw sekspartner.

Waterman

20 januari tot 18 februari

Watermannen hebben het liefst vochtig. De douche is dus jouw ideale seksplek. En omdat je als Waterman van nature erg behulpzaam bent, hoef je je ook geen zorgen te maken over de moeilijkheden van showersex, jij lost alles in een wip op.

Vissen

19 februari tot 20 maart

Snelle, impulsieve seks is niets voor jou. Jij gaat liever voor een romantische setting met kaarsjes en… een warm haardvuurtje! Leg een kleedje neer voor de open haard en get to work! Super romantisch, lekker huiselijk en het toppunt van knus. Helemaal jouw ding.

Ram

21 maart tot 19 april

Rammen rammen graag. Je bent energiek, avontuurlijk en staat open voor nieuwe ideeën. Jij voelt je het best op je plek in open lucht. Vrijer vrijen dan buiten bestaat niet dus ga lekker buiten rammen Ram.

Stier

20 april tot 20 mei

Het risico om betrapt te worden is niets voor jou. Jij wordt blij van luxe, veiligheid en comfort. Om ongemakkelijke situaties te voorkomen kun je het beste een mooie hotelkamer boeken met alles erop en eraan. Zo, jij gaat een heerlijke nacht tegemoet! Oh ja, vergeet het hotel niet te vermelden géén rode lakens te leggen…kwestie van het bed niet geheel te verbouwen.

Tweelingen

21 mei tot 20 juni

Jij houdt ervan je klaar te maken om een avondje te gaan verleiden. Waar anders dan in de club wordt jouw seksterrein! Je maakt je nergens zorgen om en dus is die kleine ruimte op het toilet voor jou geen uitdaging. Jij past je aan elke situatie gemakkelijk aan!

Kreeft

21 juni tot 22 juli

Seks gaat voor jou hand in hand met romantiek. Daarnaast haat je jezelf haasten en stress. Jouw perfecte plek voor een avondje horizontale Tango is dus in een tentje! Zet jullie liefdesnestje op in een rustige omgeving en jullie kunnen lekker je gang gaan.

Leeuw

23 juli tot 22 augustus

Zoals het een echte leeuw hoort ben jij de koning van het dierenrijk, barst je van het zelfvertrouwen en wil je graag gezien worden. Nu is dat op het gebied van seks een tikkeltje heftig, dus raden we je aan om het net wat subtieler aan te pakken. Hoewel, subtieler? Jouw ideale seksplek is is tegen het raam. We raden je wel aan dit op een iets hogere verdieping te doen of wanneer het donker is. Je wilt echter de volgende dag niet op alle nieuwssites ter wereld komen.

Maagd

23 augustus tot 22 september

Zoals een maagd het beaamt, ben jij net dat tikkeltje terughoudender en sta je niet te popelen om seks te hebben op de meest exotische of spannende plekken. Je duikelt het liefst gewoon met jouw lief de nest in. Hier heb je alle ruimte (en rust) om te experimenteren en jouw skills nog meer te verbeteren. Jij wil namelijk niets liever dan jouw liefje een geweldige nacht bezorgen. Een nobel doel!

Weegschaal

23 september tot 22 oktober

Jouw smaak is chic en je bent dol op vreedzame, vrije omgevingen. Waar jij je lover mee heen zou moeten slepen? Een romantisch nachtje op een boot. Hier hebben jullie alle ruimte, rust en luxe om in alle vrijheid van elkaar te genieten. Nu alleen even een boot regelen.

Schorpioen

23 oktober tot 21 november

Jij bent ontzettend onvoorspelbaar en houdt ervan als mensen niet bang zijn om daarin mee te gaan. Aan het einde van een gezellige avond met je verovering bespring je haar het liefst al in de auto. Jij denkt niet aan de beperkte ruimte of betrapt worden, jij gaat er gewoon voor. De auto…geen onbekende plaats voor je, wel?

Boogschutter (of zowat de hele redactie van Whatmatters)

22 november tot 21 december

Je bent heerlijk impulsief en denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Als je eenmaal iets in je hoofd hebt, dan moet het gebeuren. Aan het einde van een romantische stranddagje, zie jij dus ook totaal niet in waarom jullie de dag niet spannend af kunnen sluiten met een potje rampetampen op het strand. Leuk idee, maar pas wel op voor de strandwacht…tenzij je net die rondborstige Baywatch-babe hebt versierd.


Soit, onze redactie vind je deze zomer op het strand. Let allemaal wel goed op want openbaar de liefde bedrijven is strafbaar. Zolang het niet in de buurt van een kinderspeeltuin is, kom je er waarschijnlijk wel vanaf met een waarschuwing of gas-boete. Je moet er iets voor over hebben natuurlijk. 

Bron: Cosmopolitan
Foto’s: Pixabay

You May Also Like

Uitgeblust seksleven? Ga op reis!

Een instant boost voor jouw seksleven… Wordt er thuis veel minder de horizontale Tango ...

Begeerlijke vrouwen delen slaapkamergeheimen die jij moet weten

Oren en ogen open heren!  Dat de meeste mannen wel weten wat ze willen ...

Seksuologe Sara’s opinie: Penetratie overschat!

Does Size Matter? De alom vertegenwoordigde stelling waar onze maatschappij zich op focust: “Does ...

Hosting door Fraai