Uit de comfortzone met Kilena

Meestal komen we gezien de werkdruk niet verder dan de Belgische kust, maar gelukkig zijn er ook anderen. Zo wil Kilena de wereld ontdekken en er zelfs haar job van maken. Met haar radde tong, haar down to earth mindset en de wil om te slagen, gokken we dat dat haar zonder problemen gaat lukken. Duik maar even mee in haar realityshow! 

 

Hoi Kilena, stel je je even voor aan onze lezers?
Ik ben Kilena, 19 jaar oud en een echte levensgenieter. Vaak gebeuren er zoveel dingen die onwerkelijk lijken, dat ik denk dat mijn leven een realityshow is, but I love it. 

Ik heb het vroeger heel moeilijk gehad waardoor ik elke dag leef alsof het de laatste kan zijn. Verder reis ik enorm graag. Door elke keer uit mijn comfortzone te stappen leer ik mezelf elke dag beter kennen en komen er telkens veel nieuwe avonturen op mijn pad. 

Zolang je niet aan echte realityshows gaat meedoen, vinden we het allemaal goed. Hoeveel tijd spendeer je aan Instagram?
Ik zit gemiddeld 2 uur per dag op Insta. Ik heb momenteel niet echt een doel dat ik wil bereiken met instagram. Alle kansen die ik krijg ga ik natuurlijk grijpen en het zou altijd leuk zijn om via dit soort media iets te bereiken.

 

We gunnen je het van harte. Wie helpt je bij je foto’s?
Meestal zijn dit mijn vrienden of wanneer ik een mooie plaats zie, vraag ik aan de persoon die op dat moment bij mij is om een foto te nemen.

Wat zou je iedereen die op Instagram zit willen meegeven?
Blijf jezelf en vergeet niet om met je beide voeten op de grond te blijven staan. Niemand kijkt op naar een persoon met een rotkarakter.  Mensen zien onmiddellijk of je dingen faket of niet. Laat instagram een reflectie zijn van je leven, maar leef niet voor instagram.

 

Best diepzinnig voor op een zondag! Je stopt best wat tijd in je foto’s, wat is voor jou de perfecte foto?
Bij mij is een foto geslaagd als ik niet al te vreemde hoofden trek en men lichaam er een beetje oké op staat. En de setting is natuurlijk ook van cruciaal belang.

Ach, een vreemd hoofd kan ook zijn voordelen hebben. Waar ben je in het dagdagelijkse leven mee bezig?
Ik ben momenteel nog student en ik geloof erin dat het leven mij wel zal brengen waar ik moet belanden. Je moet wel openstaan voor nieuwe kansen. Ik heb wel niet het stereotype doel ‘huisje, tuintje, boompje, kindje’. Ik vind het een beetje fucked up dat bijna heel de wereldpopulatie hetzelfde doel voor ogen heeft. Kindjes en geld. Veel mensen vergeten ‘geluk’. Wat ben je met al het geld in de wereld als je niet gelukkig bent? Ik denk wel als ik iets met reizen kan doen en elke keer een ander deeltje van de wereld kan ontdekken dat ik wel gelukkig ga blijven. Als ik dit met werk kan combineren of er mijn werk van kan maken zou dit ideaal zijn. Maar mijn nummer 1 prioriteit is gelukkig zijn.

Wat een nobel streven! Geef ons maar geld én geluk! Ongetwijfeld heb je ook een favoriete quote?
“Be happy for this moment, this moment is your life.”

Alle gebeurtenissen zijn  een blessing of een les dat je kan meenemen naar de toekomst.

De kaarten die je krijgt in het leven kan je niet kiezen, maar je kunt wel kiezen hoe je er mee omgaat. Veel mensen beseffen niet dat het leven veel te kort is om niet te doen waar je gelukkig van wordt. Er zijn geen tweede kansen in het leven. Doe wat je wilt want er gaan altijd mensen zijn die je gaan haten, dan kunnen ze beter de echet u haten dan een persoon die niet bestaat, zo is er toch nog 1 iemand gelukkig. 

Daar moeten we even over nadenken met een whisky bij de hand! En deel je zoveel diepzinnigheid met een mannelijk exemplaar?
Momenteel is er geen man in mijn leven. Ik heb ook nog nooit een goede relatie gezien. En ik geloof ook dat liefde een vergif is als je jezelf erin verliest. Je moet je mannetje staan en zelf weten wat je wilt anders verlies je je helemaal in een relatie. Je moet er voor zorgen dat je van niemand afhankelijk bent. Zorg er voor dat je altijd voor jezelf kan zorgen. Je kan niemand voor de volle 100% vertrouwen. Het enige waarvan je zeker bent in het leven is dat je belastingen moet betalen en dat je sterft. Mannen zijn accessoires, geen noodzakelijkheden.

Potvolkoffie, we hadden ons nog nooit als een accessoire bekeken, maar het heeft wel wat. Wel een heel dure ring dan! Heb je nog een geheimpje dat je onze lezers exclusief wilt meedelen?
Ik heb mijn domme momenten, maar ik ben helemaal niet zo dom als dat mensen denken. Ik heb namelijk wetenschappen wiskunde gestudeerd in het middelbaar.

 

Wie zijn die snoodaards die je van dommigheid verdenken! We ranselen ze af! Heb je ook nog zaken op je bucketlist staan die je moet afvinken?
Reizen, reizen en reizen. Reizen is mijn manier om eventjes alles te vergeten en gewoon te genieten van het leven. Vooral de natuur dan, ik ben niet voor de typische vakanties. Geef mij maar een auto en laat me mijn plan maar trekken.  Australië, Hawaii en Indonesië staan zeker bovenaan mijn lijstje. Verder zou ik me ook graag verdiepen in het editen van video’s.

Doen, dan kunnen wij ook van je skills gebruikmaken! Tot slot: waarom moeten onze lezers jou op de sociale media volgen?
Ik blijf ongefilterd mezelf en af en toe komt er een tikkeltje entertainment aan te pas 😉

Mijn story’s plaats ik vaak zonder al te veel na te denken en achteraf denk ik vaak misschien had je dit niet moeten doen, maar tegelijk laat ik dan ook wel zien hoe mijn leven er echt uit ziet.

Wel Kilena, blijf dat vooral doen, want ons lijkt er helemaal niets mis mee!
Kilena volgen? Dat doe je op Instagram

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Vlaamse Playmate ‘dropt’ nu ook een song! (Interview + video)

‘Drop It’ Dat was Eefkes schrikken. Niemand minder dan het Vlaamse Playboy-model en Playmate ...

Creatieveling Katinka is een beeldig plaatje

Of we onze ‘bubbel’ mochten verlaten om in mooi gezelschap ergens een terrasje te ...

Wij verloren een rondje armdrukken tegen social media fenomeen Eline Demeulemeester!

“Hey Smalle, geen zin om eens langs een fit-chick met meer dan 15.000 volgers ...

Hosting door Fraai