STRØM klaar om de wereld te veroveren

Eerlijk, een nieuwe fashionlijn, het blijft ook bij ons in onze gedachten spelen. Een stichtend voorbeeld? De heren van STRØM Clothing bijvoorbeeld. Met hun sweaters en t-shirts veroveren ze het straatbeeld en dat nog op een verantwoorde manier ook. 

De naam verwijst naar Antwerpen, stad aan de stroom, maar klinkt ook Scandinavisch, wat dan weer garant staat voor design van topkwaliteit. De mosterd haalden de 4 rekels achter het merk, dan ook uit deze contreien. 

Ondertussen gaan er meer dan 1.000 stuks per maand buiten via de webshop en zitten ze nog lang niet aan hun limieten. Bovendien schenken ze een deeltje van de opbrengst aan goede doelen en bestrijden ze de plastic soep in onze oceanen. Hier koop je met een goed geweten, dat is duidelijk. 

Duurzaamheid staat dan ook centraal in de collectie die in principe volledig unisex is. Hou je vriendin dus maar in de gaten, voor je het weet is ze niet enkel met de helft van je inkomen, maar ook met je t-shirts weg! Met deze bakhete temperaturen is het waarschijnlijk ook handig om weten dat er ook zwembroeken in de collectie zitten.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een sneaker die verandert naarmate hij ouder wordt? Check deze primeur bij Nike

Bij deze…de Nike x A-COLD-WALL* Capsule Collection Hoe verandert een gebruikt object over de tijd ...

Modeliefhebbers opgelet: Only for Men opent webshop in Vlaanderen!

De meest spraakmakende mannenmodeketen van Nederland, opent de webshop voor de modebewuste mannen van ...

Hunkemöller strikt topmodel Doutzen Kroes voor nieuwe zwemcollectie

Doutzen Kroes…’all time favorite’ van ondergetekende. Niet voor niets loop ik dan ook geregeld ...

Hosting door Fraai