Steek je ‘Stranger things’ Nike’s maar effe in brand!

Code Rood!

Alsof het vandaag nog niet warm genoeg is, gooien we er nog een hete collab aan toe. Zo heeft Nike in samenwerking met de Netflix-serie ‘Stranger things’ een sneaker uitgebracht waarin allemaal geheimen verborgen zitten. Om die te achterhalen, moet je de sneaker in brand steken.

Het is niet de eerste keer dat Nike met de rekels van ‘Stranger things’ samenwerken. In de eerste twee collabs ging het echter nog om ‘gewone’ sneakers maar nu mocht de liefde voor elkaar iets vuriger zijn.

Uiteraard is het niet de bedoeling dat je ze tot as verbrandt. Wél dien je met een lucifer of aansteker hier en daar wat stukjes stof wegbranden zodat tevoorschijn kan komen wat eronder staat. Verder zijn er op en in de sneaker ook verwijzingen terug te vinden naar de geheime Russische basis uit het derde seizoen van de reeks.

Fans van de serie die wel op deze vurige sneaker willen lopen, zullen we wel moeten teleurstellen. Het aanbod is gelimiteerd en enkel te verkrijgen bij sneakerketen Bait in de VS, meer nog, enkel in het filiaal in San Diego, Californië.

Tenzij je net een reis gepland hebt naar de zonnige Westkust van de US of A, zal het niet echt lukken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BAIT Inc. (@baitme) op

 

You May Also Like

Iggy Azalea laat handelsmerk nog eens wild klapperen (video)

Voor zij die houden van het betere stevige billenwerk… Als er één zangeres is ...

JA! Er komt eindelijk een TOP GUN 2!

31 jaar geleden, in 1986 om precies te zijn zette één film de wereld ...

De ultieme pet voor de heer: City Sport l Gentleman's Fair

Zo heel dikwijls – lees nooit – zie je ons met een pet door ...

Hosting door Fraai