Sports Illustrated eert wereldkampioenen damesvoetbal

Vergeet het cliché van halve venten…

Damesvoetbal zit in de lift. Onze eigen Red Flames waren zelden zo populair met dank aan Tessa Wullaert, Imke Courtois en de andere vurige vlammen van ons Belgisch voetbal. Helaas, op wereldniveau moeten ze nog wat stapjes zetten. Zo waren ze er jammer genoeg niet bij op het WK voor vrouwen afgelopen weken in Frankrijk. Iets wat onze Noorderburen wel lukte en zich zelfs tot in de finale schopten.

An als je eens door het Oranjelegioen bladert, zie je heel wat leuke en knappe meiden. Helaas was mooi zijn niet genoeg en verloren ze de finale tegen de topfavoriet, Amerika. Die dames waren al echte heldinnen maar hun status is uitgegroeid tot godinnen.

Het sein om de rekels van Sports Illustrated de winnaars te eren en in bikini voor de lens te zetten. Het moet gezegd zijn, ook bij de Amerikanen zitten leuke exemplaren, zoals een Alex Morgan of Abby Dahlkemper. Kijk maar mee…

Dit bericht bekijken op Instagram

@alexmorgan13 @mrapinoe @cdunn19 @abbydahlkemper and the rest of the @uswnt I couldn’t bring myself to post something prior to the game because as insane as it sounds, I didn’t want to jinx it. Alex, We have been friends for years and Megan, Crystal and Abby I fell in love with you guys on our shoot. I feel so connected to you all as humans, as a woman and as a FAN. Like so many, I wanted this so badly for you all, for your team and for the world to see just what 22 women can do. Win, yes but use your power for good in ways that will affect all of us. We all fight this battle as women whether we realize it or not. And you all are on the front lines taking the hits for us. I’m so SO proud to know you all. I’m so proud to be connected to this group of 22 women who fought like hell and don’t give any Fs. I’m so proud to know the women who took on the WORLD and WON. CONGRATULATIONS!!! Sending you all so much love.

Een bericht gedeeld door MJ Day (@mj_day) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Marisa Papen klaagt niet…(NSFW)

Ze viert 70 jaar onafhankelijkheid met The Wall of Shame… Marisa Papen ging op ...

Kendall Jenner laat niets aan de verbeelding over tijdens stomende shoot

Enkel bedekt met water… De dames en heren van Love Magazine weten hoe je ...

Diepgelovige familie van openhartige Josje moest niets weten van K3

We bekennen…hoewel we toch al een paar keer contact hadden met Josje, is het ...

Hosting door Fraai