Spoiler! Dit zijn de eerste beelden uit Peaky Blinders 5

“There is God, and there are the Peaky Blinders”

Ein-de-lijk! BBC heeft de eerste trailer gelost van Peaky Blinders 5 en zoals we al eerder konden lospeuteren gaat Tommy Shelby in de jaren dertig voor een carrière in de politiek. Zo zien we de heerlijkste Peaky Blinder als nieuwbakken politicus in het Lagerhuis als member of parliament de volledige aandacht trekken van de fascist Oswald Mosley. Fascist? Ja, een opkomend fenomeen in de jaren ’30 wanneer de economische crisis op zijn hoogtepunt staat.

Wanneer we de reeks te zien zullen krijgen op BBC of Netflix is nog een goed bewaard geheim maar feit is wel dat de vier andere reeksen volledig opgeladen zijn om de spanning op te bouwen. Verwacht wordt dan ook dat we helemaal niet lang meer zullen moeten wachten en dat zelfs deze zomer nog we voor de buis kunnen en dus ook zullen hangen.

Zie hier de allereerste trailer. Oh ja, schijnt dat de eerste volledige trailer zal gereleased worden in de cinemazalen als opwarmertje voor Quinten Tarantino’s allernieuwste film ‘Once Upon A Time in Hollywood’.

Wij zijn alvast benieuwd!

You May Also Like

Verdien geld met Netflix kijken!

Uiteraard hebben wij er geen tijd voor, maar als jij wel een fanatieke binge ...

Speel zelf ‘Friends’ dankzij Lego

How you doin’? Friends wordt 25 jaar en ondanks ze al langer dan een ...

Niet meer dan publiciteitsstunt: Usain Bolt gaat NIET voetballen!

Het is te zeggen…toch niet op professioneel niveau. De carrièreswitch van de snelste man ...

Hosting door Fraai