Snelheidsduivels op reis opgelet! Gepakt? Deze boetes mag je verwachten!

Een gewaarschuwd man is er…

De tijd dat je net als ondergetekende in minder dan 11u van Antwerpen naar Saint-Tropez rijdt is helaas voorbij. In tegenstelling tot een aantal jaar geleden, komen de boetes nu wel door en wat nog hatelijker is, ze knabbelen aan jouw vakantiebudget.

Maar wat kost een boete in het buitenland? In ieder geval, op Spanje na, vergelijkbaar met het prijzige België. Zo publiceerde de heren van Business Insider Nederland een tabel met de prijzen voor het overschrijden van de maximumsnelheid met 10, 20 of 30 km/u. Nog sneller betekent vaak het inleveren van het rijbewijs en die prijzen willen we al helemaal niet betalen. Ok, het inleveren van je rijbewijs geldt enkel in het land van de overtreding maar hoe zie je het in godsnaam terug? Miserie, laat dat duidelijk zijn.

Maar wat hebben we geleerd? Dat je beter 30km/u te snel rijdt dan 10km/u in Spanje, je betaalt toch hetzelfde en dat je in Frankrijk en Spanje beter dadelijk betaalt, want dat drukt de prijs. Verder kan je beter wegblijven uit Nederland en kan je op het gas in Duitsland.

Dat laatste klinkt misschien wel fout. Soit, hier de tabel, vogel het zelf maar uit!

Ps:

You May Also Like

Patsergedrag: Brabus Black Ops 800 & Shadow 800

Pimp my G63 AMG Wie Bottrop zegt, zegt dikwijls Warner Bros Movie Park. Maar ...

BMW haalt de stekker uit i8

En zwaait zijn (semi-)elektrisch vlaggeschip uit met een speciale editie  Een oplage in 200 ...

Ford Mustang zet aanval in op Tesla

Elektrische Mustangs gaan in galop  De prijzen zijn (in tegenstelling tot Elon Musks racket) ...

Hosting door Fraai