Slapen? Vliegen doe je in deze hotelkamer!

Ben je gek van vliegtuigen. Altijd al piloot willen worden, maar heb je vliegangst? Dan is dit hotel met flight simulator misschien wel het dichtste dat je in de buurt komt. Ok, je moet er voor naar Japan, wat met vliegangst geen cadeau is, maar de beloning mag er zijn! 

De lucht in

In Japan is enkel compleet gek, gek genoeg. In Haneda Excel Hotel Tokyu, vind je immers een kamer met een compleet uitgeruste flight simulator. En nee, dan bedoelen we geen piepklein computerscherm met een joystick, maar the real thing. Jij kruipt hier in de cockpit van een Boeing 737-800 en neemt als een echte piloot het heft in handen. Uiteraard mag je vriendin, vrouw, bijslaapje co-piloot spelen, want er zijn twee stoelen voorzien. 

Reken op 200 euro voor een nachtje en daarvoor mag je een hele nacht vliegen. Vogelen is ook een optie, maar dat is misschien zonde van het geld … 

 

Nog nooit gevlogen? 90 minuten lang komt een instructeur je les geven in je kamer, wat je op ongeveer 250 euro komt te  staan.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Geluk zit in gin

Bij Whatmatters zijn we verre van seksistisch, integendeel! We gebruiken dit platform grotendeels om ...

Een fiere papa? With Baby Love is zeker wat voor jou!

Een papa met kids? Fijn, dan begrijp je ons! Natuurlijk willen we hoe druk ...

Whatmatters Roadtest: Mazda MX-5 RF 2.0

Of we onze zware dikke patserige Duitse een paar dagen wilden inruilen voor een ...

Hosting door Fraai