Single Yolanthe Sneijder, euh Cabau is nu begeerlijkste vrijgezel ter wereld

Een zeldzame kans door Wesley Sneijder gemist…

Het is officieel, Wesley Sneijder (35) heeft op Instagram bevestigd dat Yolanthe en hij inderdaad uit elkaar zijn en dat een poging tot verzoening er niet inzit. De voetballer is dan ook alle roddels kotsbeu. ‘Laat me heel duidelijk zijn: ja, we zijn al langere tijd niet meer samen, nee, we zijn nog niet gescheiden.’, aldus de voormalig vedette van Oranje.

‘Ik wéét dat we niet hoeven te reageren. Ik respecteer de moeder van mijn kind en vind het knap dat ze zo kalm blijft en alles pikt. Maar zo ben ík niet. Ik laat mensen niet met mij sollen!’, sluit een ziedende Sneijder zijn relaas af.

En wij vinden het niet alleen knap dat ze alles pikt, we vinden ze ook gewoon heel knap. Als we de laatste post op Instagram bekijken weten we ineens waarom de titel ‘Meest begeerlijke vrijgezel’ is uitgevonden. Of ze al klaar is voor een nieuwe relatie weten we niet maar wij staan er alvast voor open!

 

You May Also Like

Mariska, de drijvende kracht achter modellenbureau Real Looks

Ooit al van een ‘Zeeuw’ gehoord? Zeeuwse uiteraard wel, want wees nu eerlijk…wie slurpt ...

Whatmatters Throwback: Love Island knapperd Rowéna Verdaasdonk

Lang voor ze op Love Island zich in de euh, handen van Handyman Stenn ...

Julia Rose is een hete doos

Een deugnietje eerste klas… Noem één model dat meer deugnieterij heeft dan het kwadraat ...

Hosting door Fraai