Single Yolanthe Sneijder, euh Cabau is nu begeerlijkste vrijgezel ter wereld

Een zeldzame kans door Wesley Sneijder gemist…

Het is officieel, Wesley Sneijder (35) heeft op Instagram bevestigd dat Yolanthe en hij inderdaad uit elkaar zijn en dat een poging tot verzoening er niet inzit. De voetballer is dan ook alle roddels kotsbeu. ‘Laat me heel duidelijk zijn: ja, we zijn al langere tijd niet meer samen, nee, we zijn nog niet gescheiden.’, aldus de voormalig vedette van Oranje.

‘Ik wéét dat we niet hoeven te reageren. Ik respecteer de moeder van mijn kind en vind het knap dat ze zo kalm blijft en alles pikt. Maar zo ben ík niet. Ik laat mensen niet met mij sollen!’, sluit een ziedende Sneijder zijn relaas af.

En wij vinden het niet alleen knap dat ze alles pikt, we vinden ze ook gewoon heel knap. Als we de laatste post op Instagram bekijken weten we ineens waarom de titel ‘Meest begeerlijke vrijgezel’ is uitgevonden. Of ze al klaar is voor een nieuwe relatie weten we niet maar wij staan er alvast voor open!

 

You May Also Like

Twee mooie meiden, een kort kleedje en een Lamborghini maken deze zonnige dag goed!

Pranks…YouTube staat er vol van. Notoir pestkoppen wij zijn zouden we er misschien ook ...

Welgevormde beauty Marissa leidt ons rond op E3 game-beurs

Alles wat mannen willen… Of toch bijna. Vraag aan 100 mannen wat hen interesseert ...

Hair Bra: Dit fenomeen op sociale media kan ons wel bekoren…

Mensen die ons al wat langer volgen weten dat wij op onze sociale media ...

Hosting door Fraai