Single Yolanthe Sneijder, euh Cabau is nu begeerlijkste vrijgezel ter wereld

Een zeldzame kans door Wesley Sneijder gemist…

Het is officieel, Wesley Sneijder (35) heeft op Instagram bevestigd dat Yolanthe en hij inderdaad uit elkaar zijn en dat een poging tot verzoening er niet inzit. De voetballer is dan ook alle roddels kotsbeu. ‘Laat me heel duidelijk zijn: ja, we zijn al langere tijd niet meer samen, nee, we zijn nog niet gescheiden.’, aldus de voormalig vedette van Oranje.

‘Ik wéét dat we niet hoeven te reageren. Ik respecteer de moeder van mijn kind en vind het knap dat ze zo kalm blijft en alles pikt. Maar zo ben ík niet. Ik laat mensen niet met mij sollen!’, sluit een ziedende Sneijder zijn relaas af.

En wij vinden het niet alleen knap dat ze alles pikt, we vinden ze ook gewoon heel knap. Als we de laatste post op Instagram bekijken weten we ineens waarom de titel ‘Meest begeerlijke vrijgezel’ is uitgevonden. Of ze al klaar is voor een nieuwe relatie weten we niet maar wij staan er alvast voor open!

 

You May Also Like

Victoria’s Secret verwelkomt nieuw ‘Engeltje’

Barbara Palvin, tot uw dienst… We hebben wel een band met Victoria’s Secret. Niet ...

Het verlegen meisje in Janaika Van de Woestijne…

Op een maandag naar Waregem rijden op een dag ze mathematisch ook zekerheid hebben ...

Alexis Ren laat zien hoe zij tot 's werelds mooiste kontje komt!

Whatmatters: “Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste kontje van het land?” ...

Hosting door Fraai