Single Yolanthe Sneijder, euh Cabau is nu begeerlijkste vrijgezel ter wereld

Een zeldzame kans door Wesley Sneijder gemist…

Het is officieel, Wesley Sneijder (35) heeft op Instagram bevestigd dat Yolanthe en hij inderdaad uit elkaar zijn en dat een poging tot verzoening er niet inzit. De voetballer is dan ook alle roddels kotsbeu. ‘Laat me heel duidelijk zijn: ja, we zijn al langere tijd niet meer samen, nee, we zijn nog niet gescheiden.’, aldus de voormalig vedette van Oranje.

‘Ik wéét dat we niet hoeven te reageren. Ik respecteer de moeder van mijn kind en vind het knap dat ze zo kalm blijft en alles pikt. Maar zo ben ík niet. Ik laat mensen niet met mij sollen!’, sluit een ziedende Sneijder zijn relaas af.

En wij vinden het niet alleen knap dat ze alles pikt, we vinden ze ook gewoon heel knap. Als we de laatste post op Instagram bekijken weten we ineens waarom de titel ‘Meest begeerlijke vrijgezel’ is uitgevonden. Of ze al klaar is voor een nieuwe relatie weten we niet maar wij staan er alvast voor open!

 

You May Also Like

DKNY strikt Emily Ratajkowski voor heerlijke campagne

Eentje voor de stiekem meelezende dames onder ons. Want zeg nu zelf, mooie zondag-nietsdag-outfitjes ...

Visje Emily Riemer willen wij wel aan de haak slaan

Hengelen maar… Wat doe je op een brugdag als vandaag? Wél, trossen los en ...

Baas voltooit rijexamen in Bugatti Chiron

Rijdt u hier even zone 30 in?   In de lijst van ultieme sportwagen ...

Hosting door Fraai