’s Werelds grootste tv voor 1,5 miljoen dollar

Is groot voor jou niet groot genoeg? Nood aan een knoert van een tv? Ga dan voor ‘s werelds grootste! Deze komt in 2020 op de markt en zal om en bij de 1,5 miljoen dollar kosten. Je hebt wel geweldig beeld …

De C Seed 301 outdoor komt met een toestel op de proppen met een toestel van 7,6 meter diameter. Geloof ons, wees blij dat het een outdoor toestel is of je kon verbouwen. Het toestel wordt vervaardigd uit titanium en carbon en garandeert een perfect beeld, ook bij slechte weersomstandigheden of als het zonlicht erop schijnt. 

 

Zowat 4 miljoen ledjes produceren data aan 100.000 beelden per seconde. De specs van dit toestel zijn werkelijk fenomenaal. Uiteraard is er ook HDR-technologie voorzien, wordt 4K ondersteund en is er een soundsysteem inbegrepen met 6 speakers en 3 subwoofers, goed voor 2.700 watt. 

In slechts 25 seconden komt de tv uit zijn ondergrondse plekje en het duurt 40 seconden om de 7 ledpanelen zich te laten ontvouwen. Met een simpele druk op de knop verdwijnt het scherm terug ondergronds. 

 

Bestellen kan nu al, maar pas volgend jaar wordt je toestel geleverd!

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Tesla 3…Nu bestellen, eind 2017 geleverd.

Moesten we nu zeker zijn dat onze Duitser het nog zonder kleerscheuren 2 jaren ...

Anne-Sophie Verlinde, meer dan Chicka Pow

De Westhoek…daar eindigen we vandaag. Niet om te zien of er nog aandelen te ...

Reistip! Met de trein van de Westkust naar de Oostkust van de VS

Een eeuwige discussie…wat is het mooiste, beste of waar is het meest te beleven? ...

Hosting door Fraai