Op zijn 37 laat Zlatan zien en vooral horen waarom hij een held is

Je vergelijkt Ferrari’s niet met Fiats…

Zlatan “Ik ben de beste speler in de MLS” Ibrahimovic heeft nog eens stevig van zich laten horen. Vooraf aan de LA-derby kreeg de Zweed van LA Galaxy de vraag of de Mexicaan Carlos Vela van competitieleider LA FC en tot op dit moment de topschutter in de MLS met 19 goals in 19 matchen niet beter was. “Je vergelijkt Ferrari’s niet met Fiats.” en de olijke Zweed scoorde een hattrick.

Nochtans werd in de aanloop naar de match getwijfeld of Ibrahimovic nog wel de beste MLS-speler is. Maar de Zweedse topspits gaf geen krimp. “Vela is nu op zijn best op zijn 29e en speelt in de MLS. Waar was ik toen ik zo oud was? In Europa. Dat is een groot verschil.”

Na de match had niet Vela maar wel de media de bonen gefret. “Ik heb veel respect voor Vela. Hij is een goeie speler. Maar de media maakte één vergissing. Je vergeleek hem met mij. Dat was jullie grootste fout. Ik heb niet mijn hele loopbaan gewerkt om in de MLS vergeleken te worden met Vela. Je vergelijkt geen Ferrari’s met Fiats. Vanavond toonde ik dat ik de beste speler in de liga ben.”

Hieronder de drie doelpunten van de heerser in de MLS.

 

You May Also Like

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Wie maakt er mee deel uit van ons BK Bubble Bal team?

Whatmatters for the victory Ja mannen…onze eigen voetbalcarrière loopt wat in het slop, op ...

Whatmatters Weekend Sport Tip: Super Bowl LIII

Een moeilijke keus? Het is te zeggen…neen. je had evengoed kunnen kiezen voor het ...

Hosting door Fraai