Nog steeds super sexy Jennifer Lopez werd 50 en dat mocht gevierd worden

Feestje in ‘the Block’

In goed gezelschap, dat is het minste wat we konden zeggen over het verjaardagsfeestje van Jennifer Lopez. Met een dikke fuif met sterren als DJ Khaled, Fat Joe en Ashanti, liters champagne en een verjaardagstaart van 10.000 dollar werd ‘Sarah’ (dat zeggen ze van dames die 50 worden) gevierd in de achtertuin van Gloria Estefan win het zwoele Miami.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Aan dure cadeautjes ook niet genoeg want van haar verloofde kreeg ze een gloednieuwe Porsche. Je wordt niet alle dagen 50 hoewel we, denken we, in het verleden wel duurdere cadeautjes haar richting  hebben zien uitgaan. Soit, 50 jaar en een lijf hebben waar vele 25-jarige jonge meisjes nog stikjaloers op mogen zijn… wat hadden wij haar graag drie kussen willen geven.

 

 

You May Also Like

Dit zijn de vier Ring Girls tijdens titanengevecht Conor McGregor vs Floyd Mayweather

Het titanengevecht tussen Conor McGregor en Floyd Mayweather…heel de wereld lijkt er wakker van te ...

Isabelle & Olivia Mathers is Whatmatters

Daar de herfst in Australië zijn intrede heeft gedaan en de winter stilaan voor ...

Gelukkige Astrid Coppens speelt Baywatch in Sardinië

Het leven lacht haar toe… Astrid Coppens is op vakantie naar Italië, meer bepaald ...

Hosting door Fraai