Nog steeds super sexy Jennifer Lopez werd 50 en dat mocht gevierd worden

Feestje in ‘the Block’

In goed gezelschap, dat is het minste wat we konden zeggen over het verjaardagsfeestje van Jennifer Lopez. Met een dikke fuif met sterren als DJ Khaled, Fat Joe en Ashanti, liters champagne en een verjaardagstaart van 10.000 dollar werd ‘Sarah’ (dat zeggen ze van dames die 50 worden) gevierd in de achtertuin van Gloria Estefan win het zwoele Miami.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Aan dure cadeautjes ook niet genoeg want van haar verloofde kreeg ze een gloednieuwe Porsche. Je wordt niet alle dagen 50 hoewel we, denken we, in het verleden wel duurdere cadeautjes haar richting  hebben zien uitgaan. Soit, 50 jaar en een lijf hebben waar vele 25-jarige jonge meisjes nog stikjaloers op mogen zijn… wat hadden wij haar graag drie kussen willen geven.

 

 

You May Also Like

Masha Hilton: de Vlaamse ‘Joker’

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hunkemöller strikt topmodel Doutzen Kroes voor nieuwe zwemcollectie

Doutzen Kroes…’all time favorite’ van ondergetekende. Niet voor niets loop ik dan ook geregeld ...

Laura Duymelinck gaat opnieuw op kroontjesjacht!

Wie Whatmatters deze zomer gevolgen heeft, zal zich deze blondine alvast nog wel herinneren. ...

Hosting door Fraai