Nog steeds super sexy Jennifer Lopez werd 50 en dat mocht gevierd worden

Feestje in ‘the Block’

In goed gezelschap, dat is het minste wat we konden zeggen over het verjaardagsfeestje van Jennifer Lopez. Met een dikke fuif met sterren als DJ Khaled, Fat Joe en Ashanti, liters champagne en een verjaardagstaart van 10.000 dollar werd ‘Sarah’ (dat zeggen ze van dames die 50 worden) gevierd in de achtertuin van Gloria Estefan win het zwoele Miami.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Alex Rodriguez (@arod) op

Aan dure cadeautjes ook niet genoeg want van haar verloofde kreeg ze een gloednieuwe Porsche. Je wordt niet alle dagen 50 hoewel we, denken we, in het verleden wel duurdere cadeautjes haar richting  hebben zien uitgaan. Soit, 50 jaar en een lijf hebben waar vele 25-jarige jonge meisjes nog stikjaloers op mogen zijn… wat hadden wij haar graag drie kussen willen geven.

 

 

You May Also Like

Irina Shayk speelt heetste scène uit Ghost verrukkelijk na

Ja mannekes, gelovige paterkes we zijn, is de tijd bijna aangebroken om onze adventskalender ...

Belg laat zijn LaFerrari dik in het stof bijten! (Video)

Een LaFerrari is geen speeltje om in de garage te laten staan… Ondanks een kostenplaatje ...

Temptation Island: "Ik ben Jill en krijg alles wat ik wil!"

De eerste quote na ‘Talk to the hand…” is een feit. Thaise weersomstandigheden  Het ...

Hosting door Fraai