Naakte Kylie Jenner hitst de gemoederen op

En dat vinden wij erg? 

Hommeles in Instawereld. Het halfzusje van Kim Kardashian en de vrouw die op haar 21e volgens Forbes de jongste miljardair ooit werd, Kylie Jenner, en per Instagram-post haar fortuin met zo’n 850.000 euro extra aantikt, houdt er wel van om af en toe haar naakte zelve even te tonen.

Dat er hier dan af en toe wel eens een vorm van plagiaat of photoshop bij komt te kijken, weet het kleinste kind. Zo ook tijdens haar laatste ‘naakte’ poging. Influencer Amanda Ensing vindt dat de foto van Kylie, naakt onder een rieten hoed, sprekend op die van haar lijkt. Kylie laat het niet aan haar genereuze hart komen en reageerde dat Pinterest, een inspiratiebron voor iedereen, vol staat met deze foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Maar helaas pindakaas…hier bleef het niet bij. Ze wordt nu ook beschuldigd van het bewerken van haar foto’s, onder andere één van haar recente foto’s met haar BFF Anastasia Karanikolaou. De reacties liegen er niet om. “De volgende keer dat je je foto’s bewerkt, ga dan niet naast een gestreept kussen zitten”, reageert een trouwe volger,  “Jullie lichamen zien er precies hetzelfde uit. Iedereen weet wat dat betekent”, een andere.

En wij? Wij scrolden nog eens door Kylie’s Instagram en zagen dat het goed was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

 

 

 

You May Also Like

Oproep tot pitspoezen met een borstomtrek van 1 meter schiet in verkeerde keelgat

Wie heeft daar een probleem mee? Voor Grid Girls, of pitspoezen in de volksmond, ...

Uit de comfortzone met Kilena

Meestal komen we gezien de werkdruk niet verder dan de Belgische kust, maar gelukkig ...

Heet, heter, heetst…Jayde Heiser

Als redacteurs zwemmen we wel meer in een zee vol heerlijke zeemeerminnen die onze ...

Hosting door Fraai