Met deze Bentley golfclubs ben jij hét mannetje op ‘the green’

Golfen in stijl…

Bentley bestaat exact honderd jaar en dat wordt langs alle kanten gevierd. Exclusieve modellen en toffe gadgets, zoals deze toch wel heel stijlvolle en luxueuze golfclubs. Niet slecht gezien van de exclusieve Britse autobouwer als je weet dat zowat elke Bentley-rijder ook wel een abonnementje heeft op de plaatselijke golfclub.

De clubs, die dezelfde mooie lijnen als de wagens meekrijgen, worden allemaal voorzien met dezelfde details als alle Bentley Centenary-modellen. Zo krijgen ze verschillende diverse gouden accenten mee en zijn de handvatten versierd met diamanten. De set bestaat uit enkele titanium of uit carbon bestaande woods en irons. De sierlijke putter is gemaakt van 303 staal en aluminium en heeft eveneens carbon details.

Om hét mannetje op de golf course te zijn zal je snel moeten zijn. Zo zullen er, uiteraard, slechts 100 sets worden verkocht. En exclusiviteit heeft zijn prijs. Zo kost een setje dik €14.000. Meer informatie of ze gewoon bestellen vind en doe je hier.

You May Also Like

June Peers, nuchter Vlaams topmodel met tonnen ambities (Interview)

Niet COVID-19, wel door een topmodel heeft Antwerpen alle reden om zich vandaag het ...

Richt je mancave in met Smithers of Stamford

Nee, natuurlijk zijn niet alleen vrouwen bezig met interieur en de inrichting daarvan. Wij ...

In 1 minuut klaar!

Slagroom begot, horen we onze kritische lezers die de moeite van het open klikken ...

Hosting door Fraai