Lacoste x GOLF Le FLEUR

Heb jij Djokovic ook Wimbledon zien winnen in zijn Lacoste outfit? Helden hullen zich dus in Lacoste. Te klassiek? Dat dacht je maar! Zeker nu de Lacost x GOLF Le FLEUR collectie op de markt is, mag je gerust gezien worden in Lacoste. Ook buiten Knokke! 

In samenwerking met de Amerikaanse rapper Tyler The Creator werd zijn stijl en die van Lacoste gecombineerd tot een frisse collectie met heel wat zachte pastelkleuren. Hij stond mee aan de wieg van de 16 kledingstukken die deel uitmaken van deze collectie. We hopen dat je van gekleurde vlakken houdt, want dat is exact wat je krijgt. 

De kleuren refereren naar de jaren ‘80 en de collectie doet sowieso wat vintage aan. Wij zijn alvast fan en wij hollen alvast naar de Lacoste shop om te passen. Pastel staat ons geweldig in de zomer en we hebben de leeftijd voor een retro-look! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Moose Knuckles lanceert ‘Surf Rodeo’ Campaign

Geen censuur nodig deze keer… Canada’s beruchte en veelgeprezen outerwear merk, Moose Knuckles, introduceert ...

Denim voor spierbundels: Vitruvian Apparel!

Nope, ik nog Jens hebben er last van, integendeel. Over wat we het hebben? ...

Noble denim stel je zelf op maat samen

Op zoek naar een jeans die als gegoten zitten, denim waar niet iedereen mee ...

Hosting door Fraai