Lacoste x GOLF Le FLEUR

Heb jij Djokovic ook Wimbledon zien winnen in zijn Lacoste outfit? Helden hullen zich dus in Lacoste. Te klassiek? Dat dacht je maar! Zeker nu de Lacost x GOLF Le FLEUR collectie op de markt is, mag je gerust gezien worden in Lacoste. Ook buiten Knokke! 

In samenwerking met de Amerikaanse rapper Tyler The Creator werd zijn stijl en die van Lacoste gecombineerd tot een frisse collectie met heel wat zachte pastelkleuren. Hij stond mee aan de wieg van de 16 kledingstukken die deel uitmaken van deze collectie. We hopen dat je van gekleurde vlakken houdt, want dat is exact wat je krijgt. 

De kleuren refereren naar de jaren ‘80 en de collectie doet sowieso wat vintage aan. Wij zijn alvast fan en wij hollen alvast naar de Lacoste shop om te passen. Pastel staat ons geweldig in de zomer en we hebben de leeftijd voor een retro-look! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Maike Beunk, de ravissantste fashionista der Lage Landen!

Hallo Moeder! Deze twee woorden rolden ietwat verlegen over onze lippen toen we op ...

Denim waar de originaliteit vanaf spat!

Gisteren lazen we over een vuile jeansbroek die meer dan 400 euro kost, maar ...

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

Hosting door Fraai