Lacoste x GOLF Le FLEUR

Heb jij Djokovic ook Wimbledon zien winnen in zijn Lacoste outfit? Helden hullen zich dus in Lacoste. Te klassiek? Dat dacht je maar! Zeker nu de Lacost x GOLF Le FLEUR collectie op de markt is, mag je gerust gezien worden in Lacoste. Ook buiten Knokke! 

In samenwerking met de Amerikaanse rapper Tyler The Creator werd zijn stijl en die van Lacoste gecombineerd tot een frisse collectie met heel wat zachte pastelkleuren. Hij stond mee aan de wieg van de 16 kledingstukken die deel uitmaken van deze collectie. We hopen dat je van gekleurde vlakken houdt, want dat is exact wat je krijgt. 

De kleuren refereren naar de jaren ‘80 en de collectie doet sowieso wat vintage aan. Wij zijn alvast fan en wij hollen alvast naar de Lacoste shop om te passen. Pastel staat ons geweldig in de zomer en we hebben de leeftijd voor een retro-look! 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zo komt jouw zoon er even stijlvoor door als zijn pa

Hét mannetje tijdens de eerste schooldag We zitten in de laatste week van de ...

Jacob Cohën opent nieuwe store in Antwerpen

Eens je een bepaalde leeftijd bereikt, en ja, ik kijk naar mezelf, dan kies ...

Vanaf nu koop ook jij de “David Beckham Peaky Blinders”- Look

David Beckham…de nieuwe Tommy ‘fucking’ Shelby… Wat als je een stijlicoon als David Beckham ...

Hosting door Fraai