Jammer! Halfnaakte Tatyana Beloy te heet voor Instagram

Het warme weer hakt er ook bij Zuckerberg en zijn vrienden hard in…

Puriteins…dat is het minste wat we kunnen zeggen als we de vreemde krinkels in de hersenen van de mannen en vrouwen achter Instagram even ontleden. Een andere mogelijkheid is dat ze het ondertussen al heet genoeg vinden en dat ze schrik hebben dat de servers met zoveel ‘hotness’ niet meer afgekoeld geraken.

We hebben het over de laatste foto die knapperd Tatyana Beloy op Instagram postte met daaronder fier de comment “Hier mag dat”, terwijl ze haar volgers verblijdde met een vakantiekiekje uit Andalusië. Met haar handen netjes voor haar wel erg gesmaakte voorgevel wees niets erop dat dit niet door de beugel kon. De foto werd gecensureerd en een ontgoochelde Tatyana bleef verweesd achter.

Of toch niet. Als de voorkant niet kan, dan maar de minstens even mooie achterkant moet ze gedacht hebben en daar volgde het tweede vakantiekiekje. “Zoveel was er toch niet te zien?”, postte ze er nog onder! Neen, Tatyana, zoveel was er niet te zien buiten het feit dat een jonge knappe vrouw die zich goed in haar vel voelt dit met de hele wereld wou delen. We hebben maar één raad… blijven doen, wij zijn fan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tatyana Beloy (@tatyanabeloy) op

Cover en Foto: Instagram

You May Also Like

Weg met dat verlegen meisje…hier is een zelfzekere Melissa De Fré

Je bent een niet onknappe, of zeg maar erg knappe jongedame maar bij het ...

Het betere werk: #mycalvins

Hashtags je kan er niet omheen, meer nog, we doen er ook bij Whatmatters ...

Puur, enthousiast en razend knap…Eva Vanoppen heeft het allemaal

Met een openingszin hoeven we niet af te komen bij de knappe Eva. Maar ...

Hosting door Fraai